2777
2789
عنوان

با مادر شوهر عبوس چیکار میکنین؟

105 بازدید | 9 پست

سلام مادر شوهرم همش اخماش توهمه.اونروز پیشش با شوهرم بحثم  شد که باعثش بازم اون بود،من ی حرفی ردم ک خانوم ناراحت شده که چرا ب پسرم این طوری گفته،باهام حرف نمیزنه،البته مهم نیس برام،همش پشتمون(من و جاریم)حرف میزنه و خیلی خیلی بیخشید،میگ ک*نمو میخورن پشتم حرف بزنن.میاد خونم غذا میخوره فردا میره میگه غذاش مسمومم کرده،در حالی ک هممون خوردیم از اون غذا

تو ی حیاطیم سه تامون،میگ بی تربیت ها بی ادبا منو تو خونه تنها میزارن می‌رن،درحالی ک خودش همش بیرونه منو تنها میزاره ،منم میترسم خب،بگین چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مجردم ولی نی نی یار تعلیقت میکنع حتی با نقطه چین و ستاره عم نباس بگی

اینهمه تاپیک 

ای دروغ زده میشه، اونارو تعلیق نمیکنن به نقطه چین و ستاره گیر میدن.😑😐

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓
اینهمه تاپیک  ای دروغ زده میشه، اونارو تعلیق نمیکنن به نقطه چین و ستاره گیر میدن.😑😐

گزارش نباشه کاری ندارن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینهمه تاپیک  ای دروغ زده میشه، اونارو تعلیق نمیکنن به نقطه چین و ستاره گیر میدن.😑😐

چیکار نقطه چین دارم من 

میگم حرف زشتو با نقطه چین عم باشه،باز تعلیق میکنن..

تاپیک دروغ رو چیکار کنن اخه؟نمیشه ک بشینن صب تا شب بررسی کنن کدوم تاپیک راسته کدوم دروغ

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
چیکار نقطه چین دارم من  میگم حرف زشتو با نقطه چین عم باشه،باز تعلیق میکنن.. تاپیک دروغ رو چیک ...

هرکاری میخوان بکنن ، وقتی کشور اینجوری روی هوا هست دیگه از یه سایت و مدیریتش هیچ انتظاری نمیره. 

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓