roz7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 2105 عنوان اخه چرااا؟؟؟؟😢😢 100 بازدید | 8 پست سلام دوستان بی مقدمه موضوعموبگممن یه نفرودوست دارم ولی اون فکرنکنم خبرداشته باشه وقبلاخودموقانع میکردم که اونم دوسم داره ندیدی چجوری نگاه کردیاچجوری رفتارکردوووخلاصه،چن روزه بهش شک کردم که بایه نفردرارتباط باشه،ینی اینجوری بگمتون چون بایکی بچهااقوامن ازکاراش خبردارم،حالادیشب شنیدم مردم پشتش سرش میگن بایه زن بدکاره محلمون ریختن رواب،اگه قضاوته نمیدونم،درسته نمیدونم،ازش متنفرشدم که اینقدپسته،نمیدونم چرامن اگه یکی بیادخاستگاریم حتی اگه کووچکترین عیبم داشته باشه میگم نه ولی اینوهی عقل وقلبم میخان هموقانع کنن وبگن طوری نیس واصلاشایدچیزی نیس ووونمیدونم چرااینجوری شدم باوجوداین حرفاهم هنوحس میکنم درگیرشم😒😒😒 برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 1400/02/07 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17296 حتی اگه اومد خواستگاری هم قبول نکندوست داشتنی که یکی با حرف مردم کسیو ک دوست داره قضاوت میکنه،همون بهتر که نباشه صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
roz7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 2105 خوب اصن شاید نیومد خواستگاری هوم میدونم،ولی هی میخوام خودموامیدوارکنم ولی میدونمم امیدواهی دارم برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤
roz7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 2105 حتی اگه اومد خواستگاری هم قبول نکن دوست داشتنی که یکی با حرف مردم کسیو ک دوست داره قضاوت میکنه،همون ... جداازحرف مردم خودم یه چیزی دیدم،شایدم ربط نداره ولی خب وقتی بعدش شنیدم گفتم شایدبااون موضوع یکی بوده وووومیگم که عقل وقلبم درگیرکه توجیه کنه ولی خودم بشدت بدم اومده ازکارش وخودش برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤
fatemehltu عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 557 هوم میدونم،ولی هی میخوام خودموامیدوارکنم ولی میدونمم امیدواهی دارم خوب این اقا با این توصیفات اصلا ادم درستی نیس....بعدشم تا نباشد چیزکی کس نگوید چیزها....ب عقلت رجوع کن...الان رو نبین...چند سال بعد رو ببین
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17296 جداازحرف مردم خودم یه چیزی دیدم،شایدم ربط نداره ولی خب وقتی بعدش شنیدم گفتم شایدبااون موضوع یکی بوده ... اگه ازش بدت اومده بیخیالش شوولش کن،چیکارش داریبزار هر کاری میخواد کنه با زندگیشادم وقتی کسیو دوست داره معمولا همه چیو ب هم ربط میده صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
roz7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 2105 خوب این اقا با این توصیفات اصلا ادم درستی نیس.... بعدشم تا نباشد چیزکی کس نگوید چیزها.... ب عقلت ر ... هوم،منم همینومیگم دوست عزیزمون میگن دوست داشتنی که باحرف مردم بخاد اینجورشه نباشه بهترهحرف مردم مهم نیس ولی خب تاحدیم مهمه وبقول شمایه چیزی بوده ک میگن برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤
roz7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 2105 اگه ازش بدت اومده بیخیالش شو ولش کن،چیکارش داری بزار هر کاری میخواد کنه با زندگیش ادم وقتی کسی ... هوم،ممنونم🙏 برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤