2821
2789
عنوان

زانو

194 بازدید | 8 پست

سلام . دوچرخه سواری و خوردن گرمی زیاد ، کدومش میتونه علت زانو درد باشه ؟چند روزه موقع راه رفتن زانو هام حالت خالی کردن داره و دیشب هم وقتی راه میرفتم مثل این بود که پاهام داره کش میاد از زانو به پایین. کسی راه حلی داره براش ؟ 

گرمى چ ربطى ب زانو داره

نمیدونم والا چند روز پریودم عقب افتاد منم نشستم هر چی گرمی بود تو دنیا خوردم زیاد . آخه بی سابقه هست زانو دردم علت دیگه ای براش پیدا نکردم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم والا چند روز پریودم عقب افتاد منم نشستم هر چی گرمی بود تو دنیا خوردم زیاد . آخه بی سابقه هست ...

نميدونم

اميدوارم بهتر باشى🌸

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

مال دوچرخه سواریه عزیزم اگر تشخیصشون بورسیت باشه بدون جراحی درمان میشه نگران نباشید
درمان بورسیت زانو معمولاً شامل استراحت، یخ، فشرده‌سازی و بالا بردن ارتفاع (معروف به روش RICE)، و همچنین داروهای ضد التهابی برای کمک به کاهش درد و تورم است. در برخی موارد، پزشک ممکن است تخلیه بورس را با سوزن یا تجویز آنتی بیوتیک در صورت وجود عفونت توصیه کند. همچنین ممکن است فیزیوتراپی برای کمک به تقویت عضلات اطراف زانو و بهبود انعطاف پذیری توصیه شود

اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم حتما یه سر به کلینیک سینوهه بزنید من مامانمو برای مشکل آرتروزش پیششون میبردم الان خداروشکر اصلا درد نداره

کلینیکشون توی شریعتی و تمام روش های درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز