2777
2789
عنوان

دختره 😱

176 بازدید | 17 پست

دیروز خواب میدیدم رفتم خونه یکی مهمونی . بعد یه دختر ۱۳ ۱۴ ساله شیطون داشتن . اوند وایساد روبه روی من هی سربه سرم گذاشت دستمو گرفت پیچ داد . بعد خیلی دریده بود !!!!! تو خواب با خودم گفتم نیکی تو چقد آرومی !!! من اروم ترین دختر روی زمینم اگه منو ببینید هیچوقت هیچوقت انسانی به آرامی و خجالتی بودن من نخواهید یافت . حتی توخونه از حرف زدن با پدرمم خحالت میکشم و این خیلی برام عذاب آوره و حتی یک کلامم حرف نمیزنم ‌. خدا هم تو خواب بهم وحی کرد که دختر جان انقد ساکت نباش !!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم بهت وحی میکنم که اینقدر ساکت نباش  

خو دختر اگه خواستی خجالتی و آروم و کمرو نباشی برو جلوی آیینه تمرین کن بعد کم کم تو رفتارهاتم تمریناتو اجرا کن بهتر میشه

من یادمه مهد کودک و پیش دبستانی و کلاس اول اینجوری بودم ولی خدا رو شکر از کلاس دوم خیلی بهتر شدم دلیلش هم این بود که تو محیط مدرسه میدیدم دانش آموزای ساده زود گول میخورن و از حقشون سوءاستفاده میشه

الان 15 سالمه

میشه واس اینکه به اهدافم برسم ی صلوات مهمونم کنی؟
منم بهت وحی میکنم که اینقدر ساکت نباش     خو دختر اگه خواستی خجالتی و آروم و کمرو نباشی ب ...

من دقیفا همون دختر ساکته تو حیاط مدرسه بودم گه تنها مینشست و ساده بود اذیتش میکردن