تا نوبت مردم شه معلوم نیست چی میشه. پدرشوهر من الان بیمارستان ۳۵درصد ریه ش درگیر شده دلم داره از جاش ...
متقارن شد با ماههای آخر بارداریم، شبهاباگریه میخوابیدم، بقدری استرس داشتم تنگی نفس میگرفتم توهم کرونا میزدم، بیشترازهمچیز بُعد روحی روانی، همرو داغون کرد
تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
یعنی اگر بزنیم دیگه اصلا نمیگیریم میشه ماسکم نزنیم؟
میشه بگیری فقط مرگ و میر درکارنیست دور از جونت خوب میشی
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
متقارن شد با ماههای آخر بارداریم، شبهاباگریه میخوابیدم، بقدری استرس داشتم تنگی نفس میگرفتم توهم کرو ...
اره واقعا. قربون خدا برم اخه این چه کوفتی بود دیگه چطوری عذاب فرستاد برای همه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
دیشب حریرچی میگف،این واکسنا به روش قدیم نیس که ویروس ضعیف شده بیماری باشه،سرایتی نداره،مگر اینکه کرو ...
حریر چی یهو میگفت یه واکسن المی داریم میزنیم دیگه.نه ندارم تا حالا نگرفتم از واکسن میترسم اینجاهمه میگن تب دارم وای گلو درد موندم بچمو کی نکهداره بلاخره اینم ویروسه به بچم برسه خودمو واقعا میکشم چون بچه دار نمیشدم اینم معجزه ای حضرت فاطمه امام حسین تو خواب بهم دادن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم