2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چینی زدم

چینی خیلی خوبه به نطرم. دوست شوهرم چینیه از اول کرونا تو خط تولید نمیرفت میگفت شماها رعایت نمیکنید مبتلا میشم چندماه پیش که براشون چینیا جنس اوردن و رفتن بعد یه مدت این دیگه ماسکم نمیزنه فک کنم براش واکسن اوردن زد الانم ترکیه ست شوهرم اونجا بود میگفت اصلا ماسک نمیزنه همه جا میره اون ادم ترسو بعد اومدن دوستاش از این رو به اون رو شد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من احساس میکنم همه این واکسنا الکیه وگرنه اگ خوب بودن که کرونا با این شدت هنوز جولون نمیداد

مگه تو ایران چند نفر زدن که بخواد جلوی جولون کرونا رو بگیره 

باید ۸۰ درصد واکسن بزنن تا ایمنی حاصل بشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من احساس میکنم همه این واکسنا الکیه وگرنه اگ خوب بودن که کرونا با این شدت هنوز جولون نمیداد

کرونا برو نیست واکسن جلوی مرگ رو مبگیره. امریکا ب شدت مبتلا و پرگ و میرش بالا بود ولی الان مبتلاهاسون همچنان بالاس ولی مرگ و میرش ب شدت کاهش پیدا کرده

ی مورد دیگم اسرائیل هس ک‌کلا تمام مردم رو واکسینه کرده هم خودشون رو هم فلسطینیا رو.اماراتم تمام شهروندانس واکسینه اند. امار اونا رو چک کنی نتیجه واکسن معلوم میشع

بنظرت نوبت مردم عادی کیه؟ برای بچها نمیزنن؟ 

تا نوبت مردم شه معلوم نیست چی میشه. پدرشوهر من الان بیمارستان ۳۵درصد ریه ش درگیر شده دلم داره از جاش درمیاد ضعیفه بنیه نداره میترسم چیزیش شه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چینی خیلی خوبه به نطرم. دوست شوهرم چینیه از اول کرونا تو خط تولید نمیرفت میگفت شماها رعایت نمیکنید م ...

کاره خوده چینه،بعدم چین کلا دوماه درگیربود،معلومه بهترین واکسن مال چینه دبیگه

دوستت دارم خدا💞
دیشب حریرچی میگف،این واکسنا به روش قدیم نیس که ویروس ضعیف شده بیماری باشه،سرایتی نداره،مگر اینکه کرو ...

بستگی به نوع واکسنش داره .اینی که من زدم ویروسه .ولی آستر ویروس نیس

کاره خوده چینه،بعدم چین کلا دوماه درگیربود،معلومه بهترین واکسن مال چینه دبیگه

اره اونا مبتلا دیگه ندارن رعایت میکننا ولی دیگه فروکش کرده .