2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من گاهی اوقات حس میکنم اتفاقات رو.. یا راجب بعضی چیزا حدس میزنم و درست از آب درمیاد.. پیش میا ...

میفهمم ، این ک خیلی کلیه و اکثر ادما مقطعی ممکنه حسش کنن.. من منظورم به عنوان یه قابلیت تمایز پیدا کرده ست.. ینی بشه روش حساب کرد 

≪ زندگی کوتاهتر از آن است که عادی باشی،عجیب بمان!🐞♥️ ≫

من خواب اتفاقاتی که قراره برام بیوفته رو میبینم و یه وقتایی چیزایی تو ذهنم میاد که چند ساعت بعد اتفاق میوفته و جدیدا هر فکری که تو ذهنم میگذره عملی میشه اینا مربوط به حس ششم هستن ؟

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
میفهمم ، این ک خیلی کلیه و اکثر ادما مقطعی ممکنه حسش کنن.. من منظورم به عنوان یه قابلیت تمایز پیدا ک ...

نه نمیشه..

البته اینجا نمیشه من اینجا خودم از۲نفر سوال کردم که کی استخدام میشم و هردو جواب دادن ۵سال دیگه و دقیقققا بعد از طی کردن مراحل دانشگاه من ۵سال دیگه استخدام میشم..

ولی سرگرمیه جدی نگیر

من خواب اتفاقاتی که قراره برام بیوفته رو میبینم و یه وقتایی چیزایی تو ذهنم میاد که چند ساعت بعد اتفا ...

دقیقا منم گاهی بعضی از خوابهام اتفاق میفتن.. یا به نوعی شبیه بهشون.. البته فک کنم حس ششم اونیه که زمان آگاه بودنه ..

اینکه فکری از ذهنمون میگذره و اتفاق میفته هم تله پاتیه

نه نمیشه.. البته اینجا نمیشه من اینجا خودم از۲نفر سوال کردم که کی استخدام میشم و هردو جواب دادن ۵سا ...

چه جالب.. دوس دارم بدونم درمورد آینده ی من چی حس میکنن ، کسیو سراغ دارین؟ 

دقیقا منم گاهی بعضی از خوابهام اتفاق میفتن.. یا به نوعی شبیه بهشون.. البته فک کنم حس ششم اونیه که زم ...

نمیدونم  شاید ولی دو سال پیش خواب طلاق یکی از اعضای خانواده رو دیدم حتی اون زمان خواستگاری هم نرفته بود ولی بعد از عقد جدا شدن 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
نمیدونم  شاید ولی دو سال پیش خواب طلاق یکی از اعضای خانواده رو دیدم حتی اون زمان خواستگاری هم ن ...

واای 

خواب خیلی چیز عجیبیه..ذهن آدما خیلی قدرت داره 

ببین من گاهی اوقات حس میکنم اتفاقات رو.. یا راجب بعضی چیزا حدس میزنم و درست از آب درمیاد.. پیش میا ...

حست میگه خوابم تعبیر داره و بترسم یا فقط ی خواب بود؟

خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤