2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نکنم خوشمزه‌ بشه😕😕

هیچی باآب‌بپز اون اخرا یکم نمک بزن بهشون خوب که‌غلیظ شد از صافی‌ رد کن و پهن کن جایی تا خشک بشه.

والا مابقیه‌میوه‌هارو اینجور لواشک میکنیم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

نیازی نبود که

بجوشونش، از سبد رد کن

آبشو بریز توی سینی که کفشو روغن زدی

بزار خشک شه

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

هیچی برش بزن ،هستشو اگه بگیری بهتره،اگه نگرفتی هم مهم نیست  ،بزار با یه مقدار آب بجوشه ،ابش زیاد نباشه که رو سیب رو بگیره 

اگه کف کرد کفش روبگیر 

بعد که خنک شد از صافی یا آبکش ریز ردش کن وبریز رو سلافون یا سینی ،بزار جلوافتاب 

اگه میخای ترش شه یه کم میوه ترش مثل آلوچه بهش اضافه کن وبجوشون ،ولی شیرینش هم خوب میشه 

نمک نزن 

پوستشو هم گزاشتم باهاش بپزه🤣

اشکال‌نداره.

اصلا لازم نیست میوه ای که میخوای لواشک کنی موستشو بکنی.چون بعد صافش میکنی ده.

اگه لیمو ترش الوچه توت فرنگی داری فکر کنم خیلی کم بتونی قاتیش کنی که نزش یکم ترش یا ملس بشه.اینجوری سیب تنها خیلی شیرین میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
لیمو ترش دارم میریزم توش

لیمو ترشو نپزیا.فقط انداره مثلا نصف استکان ابشو بگیر خیلی کم وقتی خیلی غلیط شد و زیرشو خاموش کردی اضافه کن.یکم که خنک شد صاف کن.نمکم که‌خیلی کم میخواد

2790
2778
2791
2779
2792