2777
2789
عنوان

استرس

72 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها کمک

من تقریبا یه ده روز دیگه جواب پاتولوژی مامانم میاد  

دارم از توو خودم هی میخورم دیروز تا الان سردرد شدید دارم  

الانم هیچ انگیزه ندارم بلند شم کارام انجام بدم خیلی ترسیدم 

راه کاری دارید من یکم این خود خوریم کمتر بشه؟از استرس تموم بدنم میلرزه 

اگه کسی کاری توو این مواقع میکنه که حالش بهتر بشه بهم بگه لطف میکنید 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه نوع قرص صورتی برای ارامش برو داروخانه بگیر راحت میشی

نمیخوام آرامبخش بخورم حالت تهوع شدید میگیرم و یجا میشینم و بی حرف میشم نمیدونم چرا حالم بجای اینکه بهتر کنه بدتر میکنه

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

اول به بدترین حالتش فکر کن اگه اینطور شد باید تمام تللشتون رو بکنیین برای شکست بیماری بالابردن روحیه مادر و خودتون و اینکه شرایط خوب برای زندگی فراهم کنید که مادر و خودتون از زندگی لذت ببرین

بعد به این فکر کن که اصلا اون شرایط بد پیش نیاد پس باید راحت زندگی کنید همین الان از زندگی لذت ببرید

من دلم روشنه هیچ مشکلی پیش نمیاد . همین الان از زندگی استفاده کنید فردا رو هیچ کس خبر نداره 

امیدوارم مامانت سالهای طولانی زندگی سلامت داشته باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اول به بدترین حالتش فکر کن اگه اینطور شد باید تمام تللشتون رو بکنیین برای شکست بیماری بالابردن روحیه ...

خیلی ممنون عزیزم 

واقعا هرکی باهام حرف میزنه من این شرایط شش ماه پیشم بدترش دیدم ولی خب چون شکننده شدم نمیخوام قبول کنم اینم میگذره 

مرسی که وقت گذاشتی و برام نوشتی 

خیلی ممنون عزیزم  واقعا هرکی باهام حرف میزنه من این شرایط شش ماه پیشم بدترش دیدم ولی خب چون شک ...

خودم شرایط مشابه رو در مورد پدر و بعد مادرم تجربه کردم به خاطر همین حست رو درک میکنم ولی مهمترین چیز اینه که روحیه خودت رو حفظ کنی. و اینکه توی شرایط زندگی کنی. و به بهترین شکل رشد کنی همه اینا چرخه تکامل و تسلیمه. مطمینا بعد گذشت همه اینا آدم قویتر و بهتری میشی. .بابام تو بدترین حالت بیماری میگفت خوشی دنیا رو تجربه کردیم الانم وقت تحمل سختیه. شکر.

انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگه وقت آزاد داری یه کاری مثل قلاب بافی انجام بده شمارس دونه ها و توجه به نقشه ذهنت رو آروم میکنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ممنون عزیزم خدا برات پدر و مادرت نگه دار واقعا سخته 

به قول پدرتون من ۲۴ سال خیلی آروم زندگی کردم درسته یه مشکل از بچگی یدک میکشم ولی همون میگفتم حکمت خداس اشکالی نداره ولی توو این ۱ سال پدر و مادرم مریض شدن انشاا...حال مادر منم خوب بشه 

2790
2778
2791
2779
2792