2789
عنوان

بتا و پریودی

66 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من ۱۱ بهمن زایمان داشتم . بعد زایمان یک ماه کامل خونریزی داشتم بعدش یه هفته پاک بودم و پریودیم شروع شد. یه هفته خونریزی کردم و ۳ هفته پاک بودم . دوباره ۱۰ روز خونریزی داشتم و ۲ هفته پاک بودم . هفته پیش که دو هفته از خونریزی قبلیم گذشته بود ی خبر بد شنیدم و باز پریود شدم . پریود این سریم خیلی شدید و زیاد بود در حدی که حتی از نوار بهداشتی هم پس میداد دیگه . همش هم حالت سرگیجه و درد و افت فشار و ... داشتم . خلاصه رفتم دکتر سونو و ازمایش خون داد. تو سونوم فقط زده بود دیواره رحمم نازک شده ولی جواب ازمایش خونم شوکه کرد منو ‌ نوشته بود که هم پلاکت خونم پایینه هم باردارم !!!! یعنی بتا ۲۳۶۰ بود . واقعا با این حجم خونریزی بارداری ممکنه؟ 

من خودم هم به سقط مشکوکم هم بارداری خارج رحم و هم باقی موندن بقایای جفت از زایمانم . کسی تجربه مشابه داره؟؟؟

استارتر من ی سوال داشتم

کسی ک قرص اورژانسی میخوره و ۶روز بعدش پریودمیشه بازم ممکنه حامله بشه؟

در ضمن گاهی اوقاتم رحمم دردمیکنه مثلا سه روزی یبار

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم
استارتر من ی سوال داشتم کسی ک قرص اورژانسی میخوره و ۶روز بعدش پریودمیشه بازم ممکنه حامله بشه؟ در ض ...

والا تا جایی که من میدونم پریودی یعنی باردار نیستی . سوال خودمم همینه الان 😣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین بعضیا هستن با خونریزی شدید هم باز باردار هستن احتمال داره باردار باشی و هماتوم داشتی و اون خونر ...

سونو هم دادم دیگه همه چیزم نرمال بود فقط گفت دیواره رحمت نازکه