2777
2789
عنوان

میتونین کمکم کنید ؟

134 بازدید | 16 پست

سلام دوستان میشه کمکم کنید و نظر بدید؟ 

من بخاطر اینکه نمیتونم به عشقم صحبت کنم بخاطر خانواده برا همین به صمیمیترین دوستم گفتم برامون پیامک ردو بدل کنه و تا الانم خوب بوده راستی من اول به عشقم بعدشم به دوستم خیلی اعتماد دارم هیچ کدومشون اهلش نیستن حالا شما بگین احتمال داره یه روز بهم خیانت کنن ؟ خدایی نکرده شما دیدین همچین چیزی؟

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله من دیدم...

و الان دوسته دختر و پسره باهام رلن

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)

رفیقت پسره اونم ممکنه یهو دلببنده و کارتو سخت کنه

دخترم از ینفر احساسات بیشتری بگیره بیشتر ب اون تعلق پیدا میکنه.

الان این رفیقتون پیامک ردوبدل میکنه دختره هرچقدرم دوستتون داشته باشه میگه ببین این جربزه نداره خودش بیاد جلو.

تو مبحث عشق کارتو بدیگرون نسپر چون بعدا نمتونی همین کارتو از دیگرون پس بگیری

منم واسطه بودم ولی هیچوقت حرف بدی زده نشد.. همش حرفای خودشونو رد و بدل میکردم.‌ 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

دخترااا هر کی توان مالی پایینی داره و نمیتونه هزینه زیادی واسه مشاوره انجام بده ب من خصوصی پیام بده شماره مشاوری بهتون میدم یه هفته ب صورت رایگان ب شما مشاوره میده و اگه از کارش راضی بودید تمدید میکنید هزینه مشاوره فقط ماهی50تومن اگه ی دوست هم معرفی کنید...مشاور تحصیلی

برنامه ریزی و گزارش کار شب هاا میگیره و تحلیل میکنه قوی و ضعیف بودن بهتون میگه ..روش های مطالعه هر درس رو میگه و اینکه برای هر فصل چقد وقت مطالع بذارید

رفیقت پسره اونم ممکنه یهو دلببنده و کارتو سخت کنه دخترم از ینفر احساسات بیشتری بگیره بیشتر ب اون تع ...

خب الان شرایطم خیلی ناجوره نمیتونیم باهم پی بدیم مجبورم از دوستم استفاده کنم😭😭😭😭😭😭

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤