2821
2789
عنوان

خواب بد دیدم😂🤦🏼‍♀️

111 بازدید | 9 پست

دیشب از ساعت ۲ تا ۴ خواب بودم،خودم ۱۵ سالمه خواب دیدم از خواب پا میشم میبینم یکی با خانوادش اومده خاستگاریم،عجیب و ترسناک بود:/// طرف ۳۲ سالش بود عین خر نیگا میکرد.. این قدیمیا چطوری ندیده و نشناخته میرفتن خاستگاری ازدواج میکردن ؟! من که تا عاشق نشم ازدواج نمیکنم هیچوقت 🤦🏼‍♀️

خیر باشه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه خر چشه

چرا آخه؟ گناه داره این حیوون😕

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
این چیزیه گه جامعه بهمون القا کرده متاسفانه .. سعی میکنم دیگه به کار نبرم هرچند ناخواسته:)

فدا سرت😘

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
2824
2823
2791
2779
2792