2777
2789
این موقع صبح پارک خخخ

دیروز صبح باشوهرم دعوام شد بهش گفتم حق نداری شب بیای خونه اونم نه زنگ زده نه اومده منم بیخوابی زد به سرم 

پسرمم خونه خوابه اومدم یه کم هوابخورم و یه نون بگیرم باردارم روزه نیستم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عااالیه😍 رفتید پیاده روی؟!

نه بابا از حرصم اومدم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
ان شاالله موفق باشی عزیزم 

ممنونم

دیروز صبح باشوهرم دعوام شد بهش گفتم حق نداری شب بیای خونه اونم نه زنگ زده نه اومده منم بیخوابی زد به ...

چه شوهر حرف گوش کنی...😃

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
چه شوهر حرف گوش کنی...😃

😕😕

احسنت.چقدزیبا.فرمودین...حالا من شنیدم.یه ساعت تووقت سحرهرمشکلی باشه ادمها اروم میگیرن

زنده باشید...

من بین الطلوعینم خیلی دوس دارم... بین اذان صبح تا طلوع آفتاب...

یک ساعت مونده به اذان مغربم خیلی دوس دارم

اون تایم دوس دارم بشینم یه گوشه قرآن بخونم یا دعا کنم... احساس بی وزنی دارم اون لحظات...

😕😕

حالا بد نشد... رفتین قدم زدید حالتون بهتر شد... نون تازه هم گرفتید... ان شاءالله همسرتونم امروز میان خونه و کدورت ها برطرف میشه‌...

غصه نخور عزیزم😘

سلامت باشین..نشانه بزرگیه روحتونه..التماس دعا..

زنده باشید

نه بابا... اینجوری هم نیست... لطف دارید

محتاجم

چشم قابل باشم دعاگو هستم

حالا بد نشد... رفتین قدم زدید حالتون بهتر شد... نون تازه هم گرفتید... ان شاءالله همسرتونم امروز میان ...

انشالله

توکلم بخداست

ممنون