2777
2789
عنوان

دعوام شد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 41 پست

مردا به بی عرضه خیلی حساسن شوهرمن سره دعوایی قهرکش نمیده مگه اینکه یکی دوبار بهش گفتم بی عرضه ای واقعنم ازعصبانیت گفتم بی عرضه نیس بعدشم حساس نشو اصلا شوهرمن بعضی وقتا مݓلا بمن میکه توتاریکی مواظب باشدنیفتی رومن مݓل غلطک به شوخی میگذره میره 

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو کلمه نامرد هم خیلی حساسن حتی اگه رو شوخی بگین

اینوامتحان نکردم😂😂

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
الان چیکار کنم سحری هم نخورد عذاب وجدان دارم

ناراحت نباش منو شوهرم دیشب دعواکردیم بعد وقت سحرگفت من نمیخورم منم گفتم من تا صبح داشتم سحذری درست میکردم باید پاشی قهری که باش بعد پاشد کم مونده بود منم بزاره لای نون بخوره انقدر نتزمیکرد یکی دوبار کسیدنباشه نازشونو بخره خوب میشن

بچه بیچارل رو چرا سحری ندادی تودعوا زن و شوهری به بچه اا ظلم نکن

شوهرش منظوره

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

ببین هرچی هم بشه شما نبتید بگید تو بی عرضه ای نمیدونم زود خسته میشی ، غرورش رو میزاری زیر پا و حرفای خیلی اشتباهیی زدی هرچی هم ک بشی نباید غرورش رو بشکنی ، تو اونو گفتی ، اونم برا اینکه اذیتت کنه بهت اون حرفو زد ، این ب اون در .

و اینکه من خودم اگ با شوهرم دعوام شه هیچ وقت ن بهش توهین میکنم ، ن میرم خونه مامانم، چون متنفرم اینایی ک قهر میکنن میرن خونه باباشون

وقتی دیدمت غرق نگاهت شدم ، وقتی خندیدی عاشقت شدم❤️ برای رسیدن به عشقم و خواسته هام دعا کنید🙏🏻
اره بابا از همون اول قول دادم لاغرشم تازه شدم ۹۲ کیلو

22 سالته 92 کیلو هستی    نمیگم شوهرت حرف خوبی زده ولی فکر خودت نیستی میدونی وقتی سنت بره بالا چقدر سخته لاغر شدن اول بخودت نگاه کن بعد به شوهرت حرف بد بزن 

این بهترین موقییت اول برو دکتره تغذیه بعدشم شبها یا سالاد بخور یا سوپ ساده