چشم_عسلیییییی مدیر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 عنوان خیلی میترسم | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 35 پست خیلی صدای ناله گربه میاد خیلی هم به مرگ فکر کردم امشب توروخدا یه چیز بگید ترسم بریزه قرانم خوندم اروم نشدم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود... 1400/02/07 | 04:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 اینو بدون تا خدا نخواد یه دونه برگم از درخت نمیوفته :) غمت نباشه اون که بله از گناهای خودم میترسم😔 aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
sahar_67 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2821 نبین این برنامه رو بابا چیه اخهادم یبار قراره بمیره با استرس و ترس که هزاران بار میمیریم وزنده میشیم بیخیال
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 چرا خودتو اذیت میکنی؟ ی چی بت بگم خیلی چیزایی ک بهش فکر میکنیم احتمال ب وقوع پیوستنش ی درصده ... انگار دلم کنده شده از دنیا aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 نبین این برنامه رو بابا چیه اخه ادم یبار قراره بمیره با استرس و ترس که هزاران بار میمیریم وزنده می ... اتفاقا خیلی مرگو زیبا نشون میده ولی تو نت که میزنی مرگ همش ترس و عذابه نمیدونم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206640 انگار دلم کنده شده از دنیا تاثیرات همین برنامه هاستفقط اذیت کردن خودتع وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
sahar_67 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2821 اتفاقا خیلی مرگو زیبا نشون میده ولی تو نت که میزنی مرگ همش ترس و عذابه نمیدونم هیچ حس مثبتی به این برنامه ندارم حس میکنم مردمو گیر اورده یه بخشی از برنامه اون خانم رو دیدم که دو بارمرده بود
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 تاثیرات همین برنامه هاست فقط اذیت کردن خودتع انگار دارم زیاده روی میکنم خدا کنه فقط بنده خوبی بشمو خوب بمونم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
_72_aseman عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 149 اون که بله از گناهای خودم میترسم😔 همه چیو میشه جبران کرد فقط تا دیر نشده بجنب هنوز کلی وقت داری
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206640 انگار دارم زیاده روی میکنم خدا کنه فقط بنده خوبی بشمو خوب بمونم ایشالابهش فکر نکن یه ایة الکرسی بخون ته دلتو اروم کن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 هیچ حس مثبتی به این برنامه ندارم حس میکنم مردمو گیر اورده یه بخشی از برنامه اون خانم ر ... من خیلی متحول شدم البته فعلا خداکنه همینجور بمونم مرگ رو برامون خیلی ترسناک جلوه دادن ولی این برنامه سعی داره نشون بده مرگ شروع دوبارست aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 ایشالا بهش فکر نکن یه ایة الکرسی بخون ته دلتو اروم کن چشم عزیزم مرسی باهاتون حرف زدم اروم شدم خداروشکر شمارو دارم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206640 چشم عزیزم مرسی باهاتون حرف زدم اروم شدم خداروشکر شمارو دارم خداروشکر قربانت وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 همه چیو میشه جبران کرد فقط تا دیر نشده بجنب هنوز کلی وقت داری غیبت کردنو چجوری جبران کنم؟ aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
آتیشه_خانوم عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4033 اون که بله از گناهای خودم میترسم😔 عزیزم تو این شبا خودسازی کن، خدا بزرگترین گناهارو میبخشهو اون برنامه رو دیگه نگاه نکنراجع به مرگ هم سرچ نکنبمرور خوب میشی
چشم_عسلیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2744 عزیزم تو این شبا خودسازی کن، خدا بزرگترین گناهارو میبخشه و اون برنامه رو دیگه نگاه نکن راجع به مرگ ... اره دیگه باید فاصله بگیرم رو خودم کار کنم که ادم خوبی بشم چون خیلی داغون شدم انگار دارم افسردگی میگیرم aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...