2777
2789
عنوان

دوستم باردارشده،به من میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 92 پست

دوس ندارم قضاوت کنم ولی به چه ادم های سمی میگید دوست اخه کلمه دوست خیلی محترم و عزیزه نباید به هر کسی از راه رسید و یکم خوب بود گفت دوست توی همچین رابطه های سمی نباشید!

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم مثل من با یه لحن خاصی خوندین حرفای دوستشو یا فقط من اینطوریم😑😐😑😐

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
میخواد یجوری رفتار کنه که تو ناراحت نشی از اینکه اون بارداره و تو نیستی ولی مغزش نخودیه دیگه عیب ندا ...

اتفاقا فقط ظاهرش اینه وگرنه از هرموضوع کوچکی استفاده میکنه بگه حامله ست

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
شما بچه میخایین و در حال اقدامین و اونم اینو میدونه؟

بله میدونه

ماسه ساله منتظریم

تافهمید بااینکه بچه ش یه سال ونیمه ست هی اومد به من گفت وای نمیدونی چقد هوس حاملگی کردم

وای دوست دارم حامله شم

قبلش میگفت تاسه سال بچه نمیخوام

اما سریع رفت دکتر والانم حامله ست

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
منم میخوام همین کارو بکنم خسته شدم از رفتاراش پسرش تازه یه سال ونیمشه تا فهمید ماتواقدامیم خودشو کش ...

همچین دوستیو بنداز تو سطل زباله😌

به امید روزی که همه مامان بشن صلوات بفرست😍

ایندفعه اگه گفت وااااای همش تو راه دستشویی ام و تهوع دارم  بگو وااااای اتفاقا منم هربار پیام میدی تهوع دارم فکرکنم به منم سرایت کرد از پشت تلفن 😐  مدیونه اگه متوجه نشه از همکلامی باهاش تهوع داری 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نفهمیدم، حالا که چی حاملس که هس🤔😒

نمیدونم والا...میخواد پزحاملگیشو بده 

ماشالا این آدما به محض اینک هوس کنن خدام میذاره تو دامنشون

واقعا اره 😔کاش  با دل ماهم خدا اسونتر راه میومد

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
2790
2778
2791
2779
2792