2777
2789

امضام رو بخونید بعد

یه چیز بهتون بگم :  کاری که میخواین انجام بدین و هرروز شاید بهش فکر میکنید(اینه که مثلا برید به خودش بگید یا واسطه بفرستید و....)

عجله نکن

ببین طرفت ارزشش رو داره ؟؟؟!!!

و اینکه سنت جوری نباشه که برا هیجانها اون دوره باشه . و مخصوصا پسره به بلوغ فکری رسیده باشه و اونم احساسی رفتار نکنه

اینم یادت باشه که بعضی ها فقط از دور قشنگن. از دور حتی پیش دوستاشون آدم خوبی اند و پیش اطرافیان. حتی شاید برا خانوادش بهترین فرزند باشه و برا خواهراش برادر واقعی ، و اینا رو تو ببینی و بگی عالیه پس

ولی کسی که برادر خوبی هس یا از نظر اطرافیان خوب هستن دلیل نمیشه که برا تو هم خوب باشه 

هرکس آدم خودش رو داره

شاید یکی براش قلیون کشیدن و خالکوبی بدن چیز خاصی نباشه ولی برا از نظر تو خیییلی بد باشه 

اگه یکی رو دوست داری و میخوای ادامه بدی دوست داشتن یک طرفه رو بدون راه سختی پیش رو داری مخصوصا وقتی نخوای فراموشش کنی و بخوای با سماجت تمام یه کاری کنی که برسی بهش.

عزیزای دل

اگه خواستی ادامه بدی و هر جوری شده بهش برسی حالا خودت بری بهش بگی یا با واسطه

باید بگم کهههههه

برا به دست آوردن کسی که دوسش داری سختی کشیدن خیلی نیازه ، فراتر از خیلی .  غرورت رو باید بزاری کنار. با بدخلقیاش و دوست نداشتن و بی تفاوتی های اوایل کنار بیای . یک سال ده سال یا تا اخر عمرت .اصلا شاید هیچوقت طوری که میخواستی عاشقت نشه

شاید اصلا از نزدیک آدم تو نباشه 

اگه خودت رو بلدی و میشناسی که نمی تونی فراموشش کنی ، و یه جای زندگیت به یادش میفتی و پشیمانی میاد سراغت درخواست دوستی بده بیا کمکت کنم که چه کنی

اول امضام رو بخونبد

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

من هیچوقت عاشق نشدم،پارسال دقیقا عید فطر بود رفته بودیم سر خاک حاج قاسم یکی از از اشناهامونو دیدم اونقدر عاشقش شدم که تا ده روز حتی غذاهم نمیتونستم بخورم همه فهمیده بودن یه چیزیم هست ولی خودمو جمع جور کردم و فهمیدم دارم امید و فکرای الکی میکنم چون نشدنیه نخواستم خودمو الکی امیدوار کنم سخت بود ولی تونستم از یاد ببرم الان دوباره چنددروز هست هرچی مقاومت میکنم از فکرم بیرون نمیره

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات طولانیه🥴

وقتی عاشق باشی و دنبال راه حل که برسی معشوق جان از هر طولانی عبور میکنی

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

خب اولش باید باهاش وارد رابطه شیم تا بفهمیم بهمون میخوره یا نه! اگه دیدیم اوکی نیستم کات میکنیم

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من هیچوقت عاشق نشدم،پارسال دقیقا عید فطر بود رفته بودیم سر خاک حاج قاسم یکی از از اشناهامونو دیدم او ...

عشق ظاهری عشق نیس 

خب اولش باید باهاش وارد رابطه شیم تا بفهمیم بهمون میخوره یا نه! اگه دیدیم اوکی نیستم کات میکنیم

همین سخته دیگه 

کات کردنش سخته 

که وقتی دل دادی انکار وجودت رو دادی به یکی

دعام کنید

من هیچوقت عاشق نشدم،پارسال دقیقا عید فطر بود رفته بودیم سر خاک حاج قاسم یکی از از اشناهامونو دیدم او ...

راه ارتباطی دارید باهاش؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
همین سخته دیگه  کات کردنش سخته  که وقتی دل دادی انکار وجودت رو دادی به یکی دعام کنید

شما مستقیم بهش گفتید؟

راه ارتباطی دارید باهاش؟

نه اصلا ندارم.

با خواهرش تا کلاس ششم خیلی خیلی دوست بودیم ولی از ششم مدرسه هامون جدا شد تا یه مدت زنگ میزدیم بهم ولی دیگه کم کم زنگ هم نزدیم البته همشهری هستیم ولی الان ۶_۷ سال یا بیشتر هست که از هم خبررنداریم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
عشق ظاهری عشق نیس 

چقدر عجیب شما از کجا میدونی ظاهری حالا🤔🤔:/

نه اصلا ندارم. با خواهرش تا کلاس ششم خیلی خیلی دوست بودیم ولی از ششم مدرسه هامون جدا شد تا یه مدت ز ...

حتی اگه راه ارتباطی هم داشتید تقریبا نمیشد کار خاصی کرد. مگر در فرصت مناسب.

الان من پیوی تلگرام و واتسپ و اینستاش رو دارم ولی نمیتونم پیام بدم😕 

ببين نه من نه نامزدم بچه نبوديم اون ي مرد ٣٠ ساله بود منم ٢٥ 

ولي در كل بعد شش سال گف حوصلمو نداره گفت اينده نداريم 

رفت و شش ماهه مرده متحركم 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792