2821
2789
عنوان

تغییر رنگ چشم

2247 بازدید | 17 پست

سلام بچها 

من چشمام  قهوایی بود

من ۳ سال یعنی هرسال چشمام قرمز میشد هردوتاش نه هااا فقط یکی از چشمام 

خارش میگرفت عذابی میکشیدم تازه زیر چشمامم پوست میداد

بعد از این ۳ سال دیگه امثال اینجوری نشد 

این دفعه به نور افتاب . لامپ .نور تلوزیون عکس العمل نشون میداد یعنی درست حسابی نمیتونستم که ببینم خوب ببینم یه زره میومدم تلوزیون نگاه کنم 

چشمام اب مینداخت وقتی لامپو روشنو نگاه میکردم چشمام خارش میگرفت شقیقم تیر میکشید 

بعضی چیزایو که دور بودن رو نمیتونستم ببینم تار میومدن به چشمم در صورتی که بینایی من خیلی قویی بود

خیلی عجیب غریب شده بودم ولی بعدش خوب شدم 

ولی الان که میرم میبینم خودمو تو اینه دور چشمام سبز شده اون رنگ قهوای چشمم روشن شده 

وقتی ام که گریه میکنم اطرافیانم خیلی خوب میبینن میگن چشمات رنگیه 

قبله اینکه اینجوری بشم یعنی ۳ سال قبلش زن داداشم میگفت که تو چشمات رنگی میشه به مرور زمان

ممکنه که همچین اتفاقی بی افته بچهاا؟؟

عکس سمت راستی مثل چشم منه

چ جالب

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شنیده بودم با سابلیمینال تلقین میکنن و رنگ چشمشون تغیر میکنه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

من شنیدم رنگ چشم به مرور زمان تیره‌تر بشه ولی روشن‌تر نشنیدم و بعید بدونم

مثلا بچه‌ها رنگ چشمشون کوچیک هستن روشن‌تره و با بزرگ‌تر شدن تیره تر میشه

ولی اینجوری که شما میگید رو بعید میدونم، فقط درصورتی رنگش تغییر میکنه که یه وقت خدایی نکرده آب آورده باشه

تو اصلا واسه این مسئله دکتر رفتی؟

نه نرفتم زیاد پیشو نگرفتم 

گفتم حتما حساسیت فصلیه

ولی دیروز که از خواب بیدار شدم رفتم پیش اینه قشنگ چشمامو دیدم که مثل همون عکس بود 

2824
2823
2791
2779
2792