2777
2789

آیکون برنامشو میزاری،تو گوگل پلی ۱۰۰تا مباره بالا

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا بزار کلاب هوس رو برات توضیح بدم ببین کلاب هوس اگ بخوای توش بازی کنی مثلا بازی چوز اور پس باید حتما پروفایلت عکس خودت واضح باشه  چون بازیش به این صورت هستش که از روی عکس یا تو یکیو انتخاب میکنی یا یکی تو رو انتخاب میکنه حالا این وسط نباید بهت خیانت کنه بهت خیانت کنه تو میبازی و اگ‌تو. ب اون خیانت کنی اون میبازه این بازی ادامه پیدا میکنه و دست به دست ینی هر راند تو باید ادم جدید انتخاب کنی اخرشم دوتا دوتا میمونن اونا برنده بازین 

کلا بزار کلاب هوس رو برات توضیح بدم ببین کلاب هوس اگ بخوای توش بازی کنی مثلا بازی چوز اور پس باید حت ...

دوستمم یه چیزایی تعریف کرده درکل بنظرم خیلی جالب و سرگرم کنندست

الان تنها مشکل من عکسه😐

کلا بزار کلاب هوس رو برات توضیح بدم ببین کلاب هوس اگ بخوای توش بازی کنی مثلا بازی چوز اور پس باید حت ...

من خیلی رفتم ولی نفهمیدم چجوری دقیقا چجوری خیانت نکنه؟من همش میبازم 

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
مشکل اینه واسه ۱ روز نیست اکانتتون کلا بسته میشه و با شمارتون‌دیگ‌ نمیتوننین اکانت بزنین و وارد شین& ...

از کجا میفهمن خودم نیستم؟

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
من خیلی رفتم ولی نفهمیدم چجوری دقیقا چجوری خیانت نکنه؟من همش میبازم 

بیین بر اساس عکسیه ک میذاری اولا تا وقتی تو بازی جا نیوفتادی و همه مدیرتورا نشناختنت باید کسایی رو انتخاب کنی ک چهرشون و عکسشون خیییلی عالی نباشع معمولی باشه  بعد هی راند ب. راند قوی تر کنی بازیو اینجوری میبازی ورگرنه