2789
عنوان

دلم گرفت یهویی

104 بازدید | 8 پست

بچه‌ها نامزدم میگفت که تیر عروسی بگیریم و بریم خونه‌ی خودمون چون مجردی زندگی میکنه واسش سخته اینجوری حالا اون موقع شرایط کرونا بهتر بود که فکر میکردیم نهایتا یه جشن کوچیک میگیریم یا کلا مراسم نمیگیریم من میگفتم باشه واسه بعد از کرونا

حالا با فوت یکی از اقوام حداقل تا یک سال دیگه نمیشه عروسی گرفت فکر میکنید تا اون موقع کرونا هست هنوزم؟😕

خیلی ناراحتم مراسمای من خیلی بد شدن همش به خاطر کرونا عروسی هم که اینجوری☹ نامزدمم که اونجوری همش میگه خسته شدم از این وضعیت

والا همه میگن نامزدی بهترین دورانه و کلی خوش میگذره بهتون ولی ما حتی از خونه نمیتونیم بریم بیرون🥲 نمیدونم واقعا مسافرتای کوتاهه دونفرمون رو کی میخوایم بریم خوش به حاله بقیه که قبل یا بعد از کرونا بوده یا میشه ازدواجشون🥲

به شما خیلی خوش میگذشت تو دوران نامزدی؟

داشتن نامزدت قشنگ ترین موضوع این ازدواجه ی جوری ک دو دق تو خونه کنار هم باشید قد یه صفر خوش بگذرع:)

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن دوران نامزدی منو شوهرمم خیلی بد بود عروسی کردیم اینقدر خوبه اگ دوستشداری برو عروسی کن ...اخه کرونا ...

دوسش که دارم عقدیم

ولی خانوادم اصلا قبول نمیکنن بدون عروسی مامانم همش میگه من مگه چقد بچه دارم🥲

داشتن نامزدت قشنگ ترین موضوع این ازدواجه ی جوری ک دو دق تو خونه کنار هم باشید قد یه صفر خوش بگذرع:)

بله خیلی خوبه ولی نامزدم زیاد نمیاد خونمون خیلی معذبه با این که بابام اصرار میکنه بیا منم که نمیتونم برم

بله خیلی خوبه ولی نامزدم زیاد نمیاد خونمون خیلی معذبه با این که بابام اصرار میکنه بیا منم که نمیتونم ...

خیلی ام عالی با این چیزا خودتو ناراحت نکن کلیییی وقت خدا بخواد برا دوص داشتنش داری

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
موقعیت خیلی بده بخاطر کرونا همسایه ما یه عقد کوچیک گرفتند هردوظرف دوخانواده کرونا گر فتن  توعی ...

عمه‌ی منم به خاطر کرونا و مسافرتای عید فوت شد😔

اصلا یاد اولای کرونا می افتم واسه خودم متاسفم میشم که چقد به خاطر تعطیلی دانشگاه خوشحال بودم🤦🏻‍♀️