2777
2789
عنوان

ژل زدم پشیمونم

3404 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

امروز من فیلر بینی انجام دادم ولی خیلی عصبی و ناراحتم

برای تخلیه و آنزیم پیش کی برم که کارش خوب باشه یا خودم چیکار کنم که سریعتر جذب بشه

(اینم میدونم که ورم داره و...ولی اصلا نمیخامش)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چند روز صبر کنید تا نتیجه ی نهایی 

نهایتا باید پیش دکتری که براتون تزریق کرده برین تا تحت نظر خودش آنزیم لازم رو برای اون نوع ژل تزریق کن

اصلا تاکید میکنم اصلا ور نرید باهاش

عزیزم چند روز صبر کنید تا نتیجه ی نهایی  نهایتا باید پیش دکتری که براتون تزریق کرده برین تا تح ...

پزشکم میگه من اصلا اینکارو نمیکنم و باهاش یحثم شده

عزیزم من حالم اصلا خوب نیست یه راهی نیست من سریع از شر این راحت شم؟ پزشکی نمیشناسید که تخلیه کنه

پزشکم میگه من اصلا اینکارو نمیکنم و باهاش یحثم شده عزیزم من حالم اصلا خوب نیست یه راهی نیست من س ...

متاسفانه ما تو کلینیکمون متخصصی که داریم فقط مراجعین خودمون رو قبول می‌کنه برای آنزیم 

میدونید خیلی کار ریسکی هستش من به پزشکتون حق میدم 

اجازه میدید یه چیزی بگم؟

جراحی و تزریق ژل اغلب اوقات ابتداش خیلی ناراحت کننده است میتونم بگم ۷۰ درصد در روزای اول پشیمون میشن شما اجازه بدین مدتی بگذره و در همین حال بگردین دنبال راه حل

متاسفانه ما تو کلینیکمون متخصصی که داریم فقط مراجعین خودمون رو قبول می‌کنه برای آنزیم  میدونید ...

بخدا میترسم فرم اولیه بینیم از بین بره وگرنه دوهفته صبرمیکنم 

بخدا الان دارم باگریه مینویسم تاپیکو.

بخدا میترسم فرم اولیه بینیم از بین بره وگرنه دوهفته صبرمیکنم  بخدا الان دارم باگریه مینویسم تا ...

بگردم برات اتفاقی نمیافته نگران نباش اصلا نهایتا خود ژل جذب میشه و تمام

چه مارک ژلی زد براتون

بگردم برات اتفاقی نمیافته نگران نباش اصلا نهایتا خود ژل جذب میشه و تمام چه مارک ژلی زد براتون

هایومکس...امیدوارم حداقل تا دوهفته اتفاقی نیوفته یه راه حل مناسب پیداکنم..

ممنون ازت عزییم

بگردم برات اتفاقی نمیافته نگران نباش اصلا نهایتا خود ژل جذب میشه و تمام چه مارک ژلی زد براتون

عزیزم فیلربینی تاکی موندگاری داره؟منم پشیمونم ولی میخوام صبرکنم جذب شه بهترین مارک ک باشه کی جذب میشه