2777
2789

ما ازدواجمون فامیلیه ولی ب خاطر کرونا میترسم پی گیر شم دکترمم میگ عب نداره تو بارداری سل فری میدی حالا دو دلم

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولیت مشکل داره؟

عار مشکل عصبی عضلانی داشت ک من فک میکنم ب خاطر نخوردن فولیک اسید بودع آخه اصلا نخوردم چ تو بارداری و چ قبلش 

تو هفته۱۹ سقط کردم

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

جواب دادی لایکم کن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

قبل بارداری پیشگیری کن سلفری جوابش ۹۸درصددرسته بعدشم اینهمه هزینه کنی بارداربشی بعدحالاسلفری بگه مشکل هست خیلی سخته بخوای بچه ای که قلبش میزنه وزنده ست روسقط کنی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

چه دکتر بی عقلی!

حتی اگر بچه اولت هم بود چون فامیل هستید حتما باید ازمایش ژنتیک بدی

کرونا بگیری بهتر از اینه که خدایی نکرده مجبور بشی سقط کنی یا بچه مریض به دنیا بیاری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ولی اگ فامیل باشی حتما مواظب باش و چکاب برو...پدر و مادرمنم فامیلن بچه اول و دوم ک منو و خواهرمیم مشکلی نداریم..ولی دوتا داداشام بزرگه بیماری ای بی خفیف داره و کوجیکه مادرزادی کم شنوا هستش ک الان ۵سالشه و نزدیک ۸ماهه کعمل کاشت شده...خیلی مواظب باش انشالله خدا بچه سالم بهت بده

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
ابجیم بچه اولش بیماری خونی داشت دومی سالمه البته یکی هم این وسط باردار شد که ۷ ماهش بود تو دلش مرد ...

آخی عزیزم خدا نصیب نکنه 

آخه میگن بچه هایی ک مشکل کورومزومی دارن خود ب خود سقط میشن بره من نمیشود حتی ۶ روزم بستری بودم

عار مشکل عصبی عضلانی داشت ک من فک میکنم ب خاطر نخوردن فولیک اسید بودع آخه اصلا نخوردم چ تو بارداری و ...

دکتر تشخیص داد سقط کنی ... سلفری دادی 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
ولی اگ فامیل باشی حتما مواظب باش و چکاب برو...پدر و مادرمنم فامیلن بچه اول و دوم ک منو و خواهرمیم مش ...

مرصی عزیزم واقعا دیوونه شدم