2777
2789
عنوان

تجاوز

1815 بازدید | 7 پست

واقعا باورم نمیشه دارم راجع به این موضوع تاپیک میزنم،چرا باید بعضیا نیاز بهتعلیم این داشته باشن؟ مگه مبرهن و واضح نیست؟

یعنی تفکرات جامعه مون تا خرخره تو "چیز" فرو رفته....

میشه بفهمید که وقتی به یکی تجاوز شده(سوای دختر و پسر بودنش):

-حق ندارید بگید حتما تقصیر خودش بوده که اونجوری لباس پوشیده یا اونجور جاها رفته؟=>

ببینید، تجاوز مساله ایه که تو هر جامعه ای که گونه ی هومواسپاینز (حیف کلمه ی انسانه)وجود داره، رخ میده.تو هر جامعه ای حجاب اسلامی وجود نداره.چه بسا دخترای چادری ای که بهشون تجاوز شده.میخوام بگم به لباس تجاوز نمیشه، به انسان تجاوز میشه.مکانش هم اصلا ملاک نیست! یه نفر لخت هم باشه تو یه اتاق عایق صدا کسی حق تجاوز بهش رو نداره.علت تجاوز فقط متجاوزه.تمام.(نه مصرف الکل،پوشش،ساعت وقوع،مکان وقوع،...)

-حق ندارید بگید با آبروی مردم بازی نکن،نباید اسم متجاوز درآد و غیره؟=>

آبرو چیه؟ یعنی چی آبروش میره؟ میفهمید چه غلطی کرده طرف یا با نفهمی تمام دهنتونو باز میکنید؟الان کسی که روانش آتیش گرفته تو اولویته یا یه نابشری که آتیشش زده؟ این دسته که این حرفو میزنن حال بهم زن ترینن! تو چندین کشور شناسنامه و گذرنامه ی متجاوز با مردم عادی فرق داره! از حقوق اجتماعی به طور عمده منع میشه!

-حق ندارید بگید چرا الان گفتی؟ تازه الان یادت افتاده؟ بعد چند سال؟؟؟=>

قربانی حق اینو داره که هر چند سال هم از روی وقوع جرم گذشته باشه شروع به اعاده ی دادرسی کنه.میفهمید چه بلایی سر یه مورد تجاوز قرار گفته میاد؟اصلا ایده ای دارید راجع به وضعیت روحیش یا فقط بدنیا اومدید گند بزنید؟حس همدردی و ازین چیزا دارین؟میفهمید چیا تو ذهنش بوده ؟چند بار خواسته خودشو بکشه؟دیگه همون آدم قبل نشده؟اصلا دیگه نمیشه بهشون انسان  گفت انقدر روحشون پژمرده میشه!

-حق ندارید بگید صدات در نیاد که آبروت میره؟=>

چرا باید با پس گرفتن حق یه نفر آبروش بره؟ مگه کسی که دخترش مرده میخواد شکایت کنه آبروش میره؟ زن بودن رو تا چه حد تابو کردید؟ تنها کسی که با شکایت آبروش میره متجاوزه که برای همچین موجودی چیزی به نام آبرو نداریم.

حق ندارید بگید....

حق ندارید بگید....

حق ندارید بگید... 

و هزار تا چیز دیگه ای که حق گفتنشو ندارید.

اگه نمیتونید درک کنید، فقط خفه شید...

خفه شید و کمتر به دردشون اضافه کنید

راستی میدونستین تو هر جمله ای که دونسته یا ندونسته در حق متجاوز میگید به همون اندازه تو جرمش شریکید؟ یعنی فرقی با متجاوز نخواهید داشت.انگار خود شما بهش تجاوز کردید و هر بار با بیان کردن نظرات عفونی تون یه متجاوز جری میشه! شاید اصلا یکی از همونا قانع شد خوب کرده،تقصیر خود طرف بوده.شاید اصلا همین فردا خودتون مورد تجاوز قرار بگیرید :)

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower

حال ندارم بخونم🙋🏻‍♀️

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیکت چقدر لغت های سخت ب کار رفته 

مخم رگ ب رگ شد

ولی بله شما درست میگید ولی خوشبختانه داره کم کم این طرز فکر جاهلانه از بین میره

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !