من ۵ روز مونده ب موعدم تنبلی تخمدان دارم هیچ علائمی هم ندارم بیاید حستون رو بگید مثبته یا ن اگ حستون مثبت بود ک خوشحال میشم اگ منفی باشه فرقینداره ممنونم ازتون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
علی دوسم داره؟چقدر؟(رابطه عاشقانه ازدواج و رل و اینا نی) اون اتفاقی که نگرانشم وقتی بیاد میفته؟ تقریبا چند وقت دیگه میبینمش؟ براتون ایت و الکرسی میخونم بگید💖
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببخشید نباید به جای ایشون جواب میدادم ولی احساسم میگه خونه
مرسی عزیزم از انرژی مثبتت
امیدوارم یه خونه ویلایی بزرگ بگیریم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم