2777
2789

سلام،من تو رژیم تعیین جنسیتم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

چیزای گرم میخورم،پسر میخام،پریودم منظم نیست،سیکل هامو نمیدونم چندروزس،تنبلی تخمدان دارم و کیست سینه و عفونت واژن،شوهرم زگیل تناسلی داشته کرایو کرده خوب شدن ضایعات پوستیش،الان بخاطر مشکل هام دارو میخورم،شوهرمم جین سین و اسید فولیک و ویتامین سی میخوره،خرداد میخام اقدام کنم ولی روز تخمک گذاریم نمیدونم،میتونید راهنماییم کنید؟!

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای گرم میخورم،پسر میخام،پریودم منظم نیست،سیکل هامو نمیدونم چندروزس،تنبلی تخمدان دارم و کیست سینه ...

عزیزم پکیج تعیین جنسیت گرفتی یا اینایی که اینجا اونجا مینویسن را سر خود داری عمل میکنی؟

عزیزم پکیج تعیین جنسیت گرفتی یا اینایی که اینجا اونجا مینویسن را سر خود داری عمل میکنی؟

رفتم دکتر زنان

رفتم دکتر زنان

تعیین جنسیت یه پکیج کامله من خودم به مراجعینم میدم

شامل

مکمل ها

دمنوش ها

باید و نباید تغذیه ای

زمان نزدیکی

پوزیشن نزدیکی

زمان تخمک گذاری 

تشخیص و خیلی چیزا

سه ماه کامل تحت نظرید

اگر دکترتون نگفته اینارو باید از خودش بپرسید و پیگیرتون باشند 

کسی ک هزینه میگیره باید پیگیری کنه عزیزم و اموزش کامل بده

تعیین جنسیت یه پکیج کامله من خودم به مراجعینم میدم شامل مکمل ها دمنوش ها باید و نباید تغذیه ای ...

ممنون،فقط دارو داد و گفت سیر.و.ــبخور،رو تغذیه تاکید نداشت

سلام خسته نباشید من دوره ی پریودم ۲۸روزه منظمه و شروع اهرین پریودم ۲فروردین بوده .باید ۳۰فروردین پریود میشدم ک نشدم ۶روز بعداز تاخیر ازمایش دادم بتام ۲۰۰بود بنظرتون نرماله و کی باید برم سنو ک ساک رویت بشه؟

سلامتی نینیم میشه صلوات بفرستین ⁦♥️⁩💕