2777
2789
عنوان

زنان زیرک

290 بازدید | 17 پست

چرا مردان عاشق زنان زیرڪ مےشوند؟

زن زیرڪ بہ خودش اولویت بالاتری میدهد و غرق انسان دیگری نمی‌شود. بہ همین دلیل، وقتے میگوید نہ یعنی نہ و وقتے مےگوید بلہ یعنی بلہ.

هدف منفور بودن نیست، بلڪہ  توانایی رڬ بودن است. میتوان در عین خوب بودن، شفاف بود.

مرد بہ زنی احترام میگذارد ڪہ بدون هرگونہ تردید و تعللی، نسبت بہ نیازهایش شفاف و بی پرده است.

📕زنان زیرک

#شری_آرگو

╭━═━⊰✹♡✹⊱━═━╮

@zaneh_emroozi

╰━═━⊰❀♡❀⊱━═━╯

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من تا جایی که دیدم پسرا دنبال دخترای خنگن😁

پسرای ضعیف 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

#محرمانه

#بانوی_زیرک

🔴توی دوران عقد یا نامزدی پایه و بنای خیلی از رفتارها توی زندگی مشترکتون بنا میشه. پس خیلی مهمه که چه جوری رفتار کنین و این اهمیت در همه ی زمینه ها وجود داره.

🔺 یکی از این زمینه هایی که خیلی اهمیت داره اینه که در حد وسع نامزدتون ( تاکید می کنم در حد وسعش ) بذارین براتون خرج کنه. زیادی کم توقع نباشین لطفا.

🔻مثلا اگر میگه بیا بریم فلان رستوران جوجه کباب بخوریم صد دفعه تو ذهنتون دو دوتا چهارتا نکنین که اونجا گرونه و فلان و بهمان.

🔺اجازه بدین که فعلا که عقدین یا نامزدین براتون خرج کنه تا یاد بگیره که زن و زندگی خرج دارن و یاد بگیره که براتون خرج کنه. اگر دایما بگین نمی خوام ناخودآگاه توی زندگی هم همش انتظار داره که ازش چیزی نخواین.

🔻و اگه یه روزی ازش بخواین ازتون طلبکار می شه که چرا اینقدر پر توقعی؟!!!!!!!! پس حواستون باشه.

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آی ام زن زیرک 😁😁⁦✌️⁩

زن زیرک هیچوقت نمیگه من زیرکم. بقیه خودشون پی میبرن😁

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

البته انقد این خرج کن خرج کن یاد بگیره رو اقوام و دوستان و اشنایان به دخترا میگن که از اونور بوم میفتن

عین گشنه های ندید بدید همش انتظارات دارن و تا براورده نشه سریع هزار دعوا و دلخوری ایجاد میکنن

انقد پول پول میکنن گند میزنن به خودشون و خانوادشون و رابطه ای که دارن شروعش میکنن

لطفا درخواست دوستی ندید
زن زیرک هیچوقت نمیگه من زیرکم. بقیه خودشون پی میبرن😁

من خواستم زودتر پی ببرن😂😂😂⁦✌️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
والا من تا جایی که دیدم پسرا دنبال دخترای خنگن😁

خخخ

البته انقد این خرج کن خرج کن یاد بگیره رو اقوام و دوستان و اشنایان به دخترا میگن که از اونور بوم میف ...

مشکل اینک کلا مطلب درک نمیکنن نمیدونن منظور مشاورا چیه 

مشکل اینک کلا مطلب درک نمیکنن نمیدونن منظور مشاورا چیه 

خب اول راهن انتظاری نمیره ازشون من خودمم به همین شکل کلی گند زدم و سوتباهم ایجاد کردم واقعا ناراحتم بخاطرش کاش هیچ دختری اینکارو نکنه

حتی زنداییمو که خیلی دوسش داشتیم تا گرفتیم برا داییم از همین حرکتا کرد ولی اون بشدت رو این قضیه هست هنوز و انقد عین قحطی زده ها عمل کرد هممون ازش بدمون میاد و شوهرشم همش پولاشو ازش قایم میکنه همیشه سر پول بینشون قهر و دعواست

لطفا درخواست دوستی ندید
خب اول راهن انتظاری نمیره ازشون من خودمم به همین شکل کلی گند زدم و سوتباهم ایجاد کردم واقعا ناراحتم ...

اون ببخشید دیگ خیلی از اونور بوم افتاده درعوض من کسی میشناسم شوهرش پول میده نمیگیره خودش کار میکنه میگ مستقلم این مطلب برا اینجور ادما ک بفهمن منم از گدا گشنگی بدم میاد