2777
2789
عنوان

خواب کودک.

32 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. 

پسرم به خوابیدن روی پا عادت کرده الان دو ماه است . رو زمین میذارم بیدار میشه مگه وقتایی که خیلی عمیقه. روی تختش از این کنار مادر هاست و نی نی لای لایش هم نمی مونه . کم کم دیگه کمر درد و پا درد شدم و از کارام هم میمونم. 

شما چطور میخوابونید؟

فعلا شیر خواره شیر میخوره میخوابه رو تخت خودش نرده یه طرفشو دراوردم چسبوندم به تخت خودمون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
فعلا شیر خواره شیر میخوره میخوابه رو تخت خودش نرده یه طرفشو دراوردم چسبوندم به تخت خودمون 

یعنی خوابش با شیره؟ موقعی که میخاین جاش بذارید بیدار نمیشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خوابش با شیره؟ موقعی که میخاین جاش بذارید بیدار نمیشه؟

اره باشیر میخوابه بیدار شه میزنم پشتش پیش پیش میگم میخوابه تا دم دمای صبح گشنش شه بیدار میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره باشیر میخوابه بیدار شه میزنم پشتش پیش پیش میگم میخوابه تا دم دمای صبح گشنش شه بیدار میشه

چه خوب البته پسر من شبا تا صبح خوبه ولی شروع خوابش دیره روزها هم واسه چرت زدن دوست داره رو پا باشه