2777
2789

نه مشکلی نداره اون باید خودش دوست داشته باشه =) از تیپ خودش راضی باشه همین کافیه 💜

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من عاشق این تیپایه لشم چون هم پوشیدس هم گشاده هم خوشگلن 😊

ولی میرم اون مغازه هایی که از این جور لباسا دارن یه حالته بدی نگام میکنن یه حالتی مثله تعجب نیشخند 😔اینقدر معذب میشم تصمیم میگیرم بیام بیرون😣

آخه من عاشق این تیپایه لشم چون هم پوشیدس هم گشاده هم خوشگلن 😊 ولی میرم اون مغازه هایی که از این جو ...

خیلی بده مثلا دست میزارم رو یه چیزی فروشنده با حالت تعجب میپرسه این کار؟واسه خودتون؟😣

آخه من عاشق این تیپایه لشم چون هم پوشیدس هم گشاده هم خوشگلن 😊 ولی میرم اون مغازه هایی که از این جو ...

بدون چادر بپوش خب

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خیلی بده مثلا دست میزارم رو یه چیزی فروشنده با حالت تعجب میپرسه این کار؟واسه خودتون؟😣

عزیزم شما هر چی دوس داری میتونی ببوشی خودتو محدود نکن 

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.