میخوام کلم پلو شیرازی درست کنم کلم قمری رو باید جوش بدم یا بدون جوش دادن درست کنم
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
به هرکی میگم کلم پلو دوس ندارم میگن مگه تو شیرازی نیستی 😐
من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم...
عزیزم کلم قمری سرخش کن بعد که گوشت و سبزیتو سرخ کردی همه رو قاطی کن درشو بزار همه باهم یکم جا ...
یعنی سبزی به برنج اضافه نکنم اخه توی اینترنت زده بود سبزی موقع آب کش کردن به برنج اضافه بشه
ما کلم برگ رو خلالی سرخ میکنیم و آب لیمو بهش میزنیم بعد سبزی و کوفته قلقلی میزنیم
من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم...
یعنی سبزی به برنج اضافه نکنم اخه توی اینترنت زده بود سبزی موقع آب کش کردن به برنج اضافه بشه
سبزی تو موادت بزن حتما سرخ بشه بعد مثل دمپخت درستش کن
میتونید در پایان سرخکردن بهش اب نارنج یا رب انار (یا هر چیزی که کلم رو ترش کنه) اضافه کنید
بعد کمی آب (نصف استکان) اضافه کنید و در ماهیتابه رو بذارید تا مغز کلم، نرم بشه
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.