زنده_67 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 236 عنوان وسواس فکری 75 بازدید | 3 پست نمیدونم من دچار وسواس فکری شدم. آلان من وزنمو به اندازه دلخواه کاهش دادم ولی باز فکر میکنم سالم نیستم. چکار کنم؟ با وجود اینکه معلولیت و بیماری هم ندارم ولی مثلا روی دندونام حساس شدم.یا بینیم که کمی انحراف داره 1400/02/06 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92236 منم عین تو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3470 زیاد فیلم میبینی یا تو فضای مجازی هستی؟ ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی