2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله مخارج خونه سنگینه 

اگر خوابگاه دانشگاهت خودگردان نیست ارزش تجربه کردن را داره 

خوابگاه جای بدی نیست اتفاقا محیط شاد و خاطره سازیه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بهتر نیست شهر خودتون درس بخونید؟

نه اتفاقا 

رفتن به یه شهر دیگه گذشته از شیرین بودن و خاطره ساز بودنش خیلی روی رشد شخصیت و استقلال و زرنگ شدن اثر می گذاره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

من خوابگاه بودمو خیلی خوش گذشت ، ولی اگه خواستی خونه مجردی بگیری یه سوییت بگیر ک وسیله داشته باشه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

هزینه هارو محاسبه کن

به علاوه ببین رو بعضی کارای خدماتی می تونی رو کسی حساب کنی

و اینکه یه ترم خوابگاه باش ..ببین باکی جوری بعد هماهنگ کن ببین می خوان خونه بگیرن یانه،، البته تجربه ثابت کرده سایر همخوابگاهیا حتی هزینه بشترو تحمل می کنن ولی از هم خونه شدن واهمه دارن

İlove pain..برای بار دوم فکر کن
بله دیگه سنگینه اگه خونه باشه ،وسایلم باید بخرین دیگه سوییت باز کمتره

همین وسایل همیشه برا من سوال بوده

مثلا این همه پول باید بدی وسیله بخری اونم با قیمتای الان بعد چند سال که درست تموم شد خواستی از اون خونه بری چیکارشون باید بکنی😐😂