چند روز پی یه تاپیک زدم،که من باردارمو با خانواده شوهرم تو یه ساختمون،کلا خانوادش تو بارداری اصلا هوامو ندارن..اونروز رفتم خونه مادرشوهرم دیدم ک یه نوع آش مقوی درست کرده ولی ب من تعارف نکرد تااا حدود نیم ساعت بعدش ک جاریمو بچش اومدن گفت دستت درنکنه مامان چقد خوشمزه بود،بعد مادرشوهرم گفت میخوری بکشم واست،گفتم مرسی... بعد یه ساعت میخواستم برم واحد خودمون باز یه تعارف الکی زد گفتم مرسی میل ندارم،ولی خیلی ناراحت شدم ک واسه همه ،همه چیز میزاره واسه من باردار خسیسیش میاد!!!خیلی بهمبرخورد،فرداش ب شوهرم گفتم، شوهرمم رفت به مادرش گفت ،مادرش گفت وا من ک چند بار گفتم بیاد بخوره اصلا من واسه اون درست کرده بودم،گفتم اگر واسه من درست کرده بود یه کاسه به تو میداد بیاری خونه!!! حالا خواهر شوهرم استوری گذاشته که هر کی ب پدرو مادرم بی احترامیکنه از روش رد میشم و ..... مقصر منم یا مادرشوهرم،اینم بگم که مادرشوهرم کلا زن مهربونط نیست و واقعا بد ذاته همه تو فامیلشون میشناسنش
باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
عزیزم کلا بعضیا به بعضی از عروس و پسر و داماد هاشون علاقه بیشتری دارن ولی این درست نیس ولی خب اخلاقه دیگه من الان مادربزرگم بیشتر از همه بچه ها به زن عمو کوچیکم و عمو کوچیکم میرسه تا ما
وقتی هواتو ندارن نباید انتظار داشته باشی کاری برات بکنن ولو یک تعارف حتی نباید گله کنی به شوهرت از رفتاراشون اصلا چرااااااا رفتارای کسایی که هواتو ندارن برات مهمه هااااان؟
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
واقعا ک حالا هرچی میخواد باشه ولی دیگه بارداری شما اه اه حالم بد شد
میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
حتی اگه حق با تو باشه هم دخترش تو رو به اون ترجیح نمیده عزیزم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤