2777
2789
وای نه اتفاقا بعضی موقعا یادت میکردم اها

گهگاهی تو اعماق خاطراتت یه چانبک میومد تو ذهنت😌

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یادم نمیاد لغو دوستی زده باشم

تو زدی؟  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
تو عیزدلمی فداتشم 

با کدوم کاربرا بیرون از سایت هم در ارتباطی؟ میخوای بگو

هیچکدوم واقعیتش ..

aidoon؟ 

افتخار دادی سایتو منور کردی😁 خوبم مرسی💜 تو خوبی؟ فک کردم رمزتو یادت رفته از بس نیومدی🥴

😂🙂❤️

بمونی 

منم خوبم 

زندگیم اینقد عجیب شده بود که حتی نمیتونستم گوشی دستم بگیرم

‌‌
😂🙂❤️ بمونی  منم خوبم  زندگیم اینقد عجیب شده بود که حتی نمیتونستم گوشی دستم بگیرم

خداروشکر که خوبی💜

ای بابا...خوشحالم که حالت خوبه

فعلا میمونی یا بازم نمیتونی خیلی بیایی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز