2777
2789
عنوان

شوهرم یه جوری رانندگی می کنه که...😔

1514 بازدید | 23 پست

چندین بار تو این ۷هشت روز به خاطر کرونای پسرم وانجام تست و دارو این چیزا که بیرون میرفتیم پسرم عقب پیکانبار نشست. بهش گفتم خواهش می کنم یواش برون به ولله قسم یه جوری رانندگی کرد که یهویی مجبور به ترمز شدید میشد پسرم بلند میشدو پرت میشد رو زمین و میرفت به طرف نرده دستوپاهاش زخم شده. شما میگید شوهرم چه مرضی داره انقدر تند میرونه؟تازگی سرکار هم که میره جواب تلفنمو نمیده و من خیلی نگرانش میشم.تمام زندگیم مثل یه کابوس وحشتناک داره سپری میشه😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم

شاید از چیزی ناراحته و عصبی

ایشالله خدا ارامش به زندگیتون بده

پسر گلتم خوب بشه💕❤

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
شوهر منم خیلییی تند میره اوایل پیشش میشستم جیغ میزدم ولی الان خودمم عادت کردم و اینکه هرکار کردم ...

تند میرونه تو اینه ها نگاه نمی کنه حواسش پی سیگار فندکشه😭😭

شوهر من راه 350کیلومتری رو یه نفس با سرعت 160،170میومد موندم پاش خیته نمیشد انقدر فشار میداد رو گاز🤐حس میکردی ماشن میخواست پرواز کنه😂😂 دیگه برام عادی شده یواش بره تعجب میکنم😂

[QUOTE=187678666]شوهر من راه 350کیلومتری رو یه نفس با سرعت 160،170میومد موندم پاش خیته نمیشد انقدر فشار میداد رو گاز...[/QUO

من عادت نمی کنم چون هر لحظه خطر تهدیمون می کنه. همش صحنه تصادف و خون و مرگ جلوی چشممه😢

خب ببخشید بچه ی مریضتو عقب وانت نشوندی خودت جلو،خب حداقل خودت عقب مینشستی بچه جلو،واقعا دلم واسه اون بچه سوخت پارسال که دستش اینجوری شد الآنم که اینطور،😟

اللهم صَل علي محمد وآل محمد