2821
2789
عنوان

🙂از زهر بدتر

172 بازدید | 12 پست

چند روز پیش با عشقم رفته بودیم بیرون گوشیشوگرفتم دستم رفتم اینستاش دیدم اولین نفر نوه ی خاله مامانشه گوشیوگرفت با حرص نذاشت پیام هارو بخونم 

🙂به نظرتون چیکار کنم دوسش دارم نمیتونم ترکش هم کنم 

ایشی دوشنده آختارانا کفیم چکنده جواب ورجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن توسرش تا ادم بشه ...اگه سنش کمه باهاش بساز و بجنگ تا به دستش بیاری ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

دوست پسر...

عادیه از اینکارا میکنن اکثرشون

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
چیو

بگو به کسی پیام میدی یا کسی بهت پیام  میده یا همین فالو کردناش و پیاماشو منظورمه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
بگو به کسی پیام میدی یا کسی بهت پیام  میده یا همین فالو کردناش و پیاماشو منظورمه

گفتم گفت آنفالو میکنم ولی پیام هاشوبازم نداد بخونم 

ایشی دوشنده آختارانا کفیم چکنده جواب ورجم
گفتم گفت آنفالو میکنم ولی پیام هاشوبازم نداد بخونم 

اهمیت نده یه مدت،بعدا برو ببین

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒