2777
2789

اگه سیب زمینی نگینی توش میزنی اول جدا سرخ کن 

آخرش اضاف کن که وانره. 

چند تا گوجه رنده کن  تو روغن تفت بده ادویه نمک هم بزن یکم زعفرون هم بزن. 

اگه هم پیاز میزنی توش قبل گوجه پیاز رنده رو تفت بده بعد گوجه ها رو بریز

بعدش هم برنج رو با آب بریز بزار با حرارت ملایم آبش خشک شه و دم کن بذار. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیاز روسرخ میکنم هویجم خورد میکنم یارنده بهش اضافه میکنم زردچوبه میزنم  وگوجه رو اضافه میکنم یکم که تفت دادم اب میریزم اب که جوش اومد برنج وعدس خیس خورده رواضه میکنم یه دونه سیب زمینی وبعد که ابش جمع شد دم میدم وتمام

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

وای من بوی دمی گوجه حس کردم😂😂😂😂.رسما رد دادم😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
شیر چطوری؟کِی؟

همون موقعه ای که می خوام بزارم جوش بیاد و همه مواد رو مخلوط کردم در حد 2 قاشق به مزش هیچ ربطی نداره فقط ته دیگش طلایی میشه و براق 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
گوجه رو رنده کن با پیاز داغ بزار رو حرارت کم تا قشنگ بپزه

خوب که پخت سیبزمینی نگینی کن برزز توش با زردچوبه و یکم فلفل بعد برنجتو بهش اضافه کن با نمک اب هم انقدر بریز که یک بند انگشت اب رو برنجو بگیره بزار بجوشه و دمش کن

من تو پلوپز درست میکنم چون ته دیگش مزه بهشتی داره😂😂

وای من بوی دمی گوجه حس کردم😂😂😂😂.رسما رد دادم😐

منم هوس کردم اصلا شامم این نبود ولی باید درست کنم الان😐🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
همون موقعه ای که می خوام بزارم جوش بیاد و همه مواد رو مخلوط کردم در حد 2 قاشق به مزش هیچربطی نداره ف ...

آو مرسی🙏

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
آو مرسی🙏

فدات عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
منم هوس کردم اصلا شامم این نبود ولی باید درست کنم الان😐🤣

نوش جونت عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
با سالاد شیرازی پر آبلیمو 😋😋😋

وسایل سالادو دارم،به پیشنهادت فکر میکنم😉

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نوش جونت عزیزم

فدات😘