2777
2789
عنوان

خواستگار- ازدواج- گفتن حقایق بهش

265 بازدید | 18 پست

سلام امروز ساعتای 12 اینا به خونمون زنگ زدش و خاست با هم حرف بزنیم و موافقت مادرمو گرفت ک دم در خونه باهاش حرف بزنم 

نیم ساعت پیش اومدش

خلاصه چیزی که گفت این دو روز آرامش نداشته همش درگیر فکر و خیال بوده و ذهنش بهم ریخته همش تشکر میکرد بابت صداقتی که داشتم و هرچقدر خاستم خودمو توجیح کنم که این روزا روابط عادی هستش ولی نتونستم نمیتونم تضمینی بدم ک فردا روزی باهاش چطور برخورد میکنم

گفت خانواده ام قراره فردا تماس بگیرن برای جواب نهایی تون خواستم بهتون احترام بزارم و بیام شما جواب منفی بدید و اینا (میخواستم بگم بهش خاک تو سرت حداقل فرصت اشنایی به خودمون میدادی گاو قشنگ حرصی شده بودم) 

احتمالا خیلی داستانم رو نمیدونند اینجا بگم ک نرن داخل تاپیکا

پسره 26 سالش بود مهندس بود تو صداوسیما کار می‌کرد و بچه طلاق بودش

خودمم 21 و دانشجوی فرهنگیان 

الان حالم بدک نیست ولی خب انشالله هرچی خیر هستش پیش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادته همه گفتن نگو وتو گفتی الان این شد نتیجش مطمعن باش اگر بعدی بیاد وگذشتتو بپذیره تو بازم یجور دیگه خود خوری خواهی کرد

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !
یادته همه گفتن نگو وتو گفتی الان این شد نتیجش مطمعن باش اگر بعدی بیاد وگذشتتو بپذیره تو بازم یجور دی ...

ناراحت نیستم که بهش گفتم چون خودشم صادق بود فقط ناراحتم که اگه قبلا چیزی نبود الان راحت تر انتخاب میکردم. اینکه اونم خوب بازی کرد حس خوبی بهم داد

نمیدونم زمان بدی تاپیک گذاشتم یا چی 

دوست داشتم کسایی ک قبلا شرکت کردن نتیجه رو میدیدن☹️

ناراحت نیستم که بهش گفتم چون خودشم صادق بود فقط ناراحتم که اگه قبلا چیزی نبود الان راحت تر انتخاب می ...

ببین عزیزم مهم اینه آدما تورو با ضعفات انتخاب کنن وبپذیرن.یعنی ایشون خودش صرف پاک بودن گذشتش کیس عالی هستش؟

منم یکیم مثه تو هربار با صداقت کامل حرف زدم رد شدم ومورد شماتت قرار گرفتم با این تفاوت که حقیقت من گذشتم نیست شرایطیه که ناخواسته یقمو گرفته

ببین عزیزم مهم اینه آدما تورو با ضعفات انتخاب کنن وبپذیرن.یعنی ایشون خودش صرف پاک بودن گذشتش کیس عال ...

نمیدونم برای همین توی تاپیک های اولم خاستم نظر بپرسم ک از دید باقی چطوره

خانواده ام ک نظرشون روش مثبت بود

خود ولی هنوز به فرصت نیاز داشتم برای شناختش بنظرم مدت زمان خاستگاری و تحقیقات و اینا باعث شناخت نمیشه

نمیدونم برای همین توی تاپیک های اولم خاستم نظر بپرسم ک از دید باقی چطوره خانواده ام ک نظرشون روش مث ...

افرین اره تو من وخیلیای دیگه احتیاج داریم بهمون فرصت بدن ولی مهم اینه طرف نمیخاداین فرصتو بده

افرین اره تو من وخیلیای دیگه احتیاج داریم بهمون فرصت بدن ولی مهم اینه طرف نمیخاداین فرصتو بده

خودش قسم خورد گفت از وقتی گفتی درگیرم میترسم از فردا ک چطور برخورد کنم ولی الان میدونم همه قبلا گذشته ای داشتن  ولی بازم نتونستم هضم کنم

نمیدونم میخاست فرصت بده یا نه شایدم از اینده ترسیده 

خودش قسم خورد گفت از وقتی گفتی درگیرم میترسم از فردا ک چطور برخورد کنم ولی الان میدونم همه قبلا گذشت ...

پس اگه فرصت خواست بده چرا گفته جواب رد بده؟