2789
عنوان

تخمک ریز

311 بازدید | 9 پست

خواهشا هرکسی مشکل منو داره بیاد راهنماییم کنه من باوجود سالم بودن همه آزمایشام و دوبار آی وی اف که بار اول فقط یک جنین وبار دوم۳جنین تشکیل شد وداخل سونوگرافیهام فولیکولهام بزرگ میشدن وزیاد بودن ولی بعدش به قول دکترم خود تخمکهام ریزهست و رشد جنین رو کم میکنه وعلت کم تشکیل شدن جنین هم همین هست وبهم گفت برای دفعه بعد تخمک اهدایی بگیر

حالا میخوام بدونم کسی همچین مشکلی داشته و دارویی چیزی وجود نداره که تخمکهام رشد کنه وبزرگ بشه( یادآوری میکنم خود فولیکول بزرگه تخمک داخلش ریزهست) 

کلومیفن و‌لتروزول امتحان کردی؟

داروهای گیاهی مثه عرق رازیانه و‌بومادران یا عسل وسیاه دانه وماساژ رحم با روغن سیاه دانه رو‌امتحان کردی؟

ویتاگنوس چطور؟قطرش یا قرصش

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

من نمیدونم چرا به حرف دکترا اعتماد ندارم

آدم رو نا امید میکنن

یه مامای سنتی برو ببین چی میگه

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امان از ناباروری😭 

عزیزم شما باید خیلی زیاد ژل رویال و غذاهای گرم بخوری ...تخم هویج هم برات خوبه ...پیشنهاد میکنم بهت ی بار سراغ دکترای هومیوپاتی برو ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
کلومیفن و‌لتروزول امتحان کردی؟ داروهای گیاهی مثه عرق رازیانه و‌بومادران یا عسل وسیاه دانه وماساژ رح ...

کلومیفن ولتروزول استفاده کردم ولی بقیه چیزایی که گفتی نه استفاده نکردمبنظرت اینا تاثیر داره واسه تخمک؟

مثلا عرق رازیانه طریقه مصرفش چطوریه؟

امان از ناباروری😭  عزیزم شما باید خیلی زیاد ژل رویال و غذاهای گرم بخوری ...تخم هویج هم برات خ ...

آی گفتی.......

ژل رویال دو دوره استفاده کردم اتفاقی نیوفتادتخم هویچ هم یه دوره ۴ماهه استفاده کردمدکتر هومیوپاتی که گفتی چی هست ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی

آی گفتی....... ژل رویال دو دوره استفاده کردم اتفاقی نیوفتادتخم هویچ هم یه دوره ۴ماهه استفاده کردمدک ...

دکترهای طب اسلامی ی سرچ تو گوگل بکن ببین استانتون داره یا ن

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

عزیزم تو اینستا پیج bardari_flora رو دنبال کن به خیلی ها گفته بودن تخمک اهدایی . ولی با راهکارهای ایشون که مجانی توی لایوهاشون هست باردار شدن . من خودم تحت نظرشون هستم . خانم تاجیک ۲۵ سال تجربه دارن در زمینه اصلاح سبک زندگی . من خودم به همه معرفی شون میکنم . امیدوارم خداوند براتون خیر بخواد

عزیزم تو اینستا پیج bardari_flora رو دنبال کن به خیلی ها گفته بودن تخمک اهدایی . ولی با راهکارهای ای ...

واااای عزیزم من از اون زمان دیگه تایمینگ نیومدم واین پیام رو به همه اونایی دارم میدم که مشکل منو دارن وکیفیت جنین وتخمکاشون پایین هست

به لطف خدا من چند روز بعد این تایپینگم بعد نزدیک ۱۰سال طبیعی باردار شدم وباز بلافاصله بعد اون دوباره باردار شدم والان دوتا گل پسر خوشکل دارم و دعا میکنم قسمت همه کسانی بشه که آرزوی سبز شدن دامنشون رو دارن.

من سر هر دو پسرم از انواع ویتامین گرفتم ودوماه مرتب خوردم وماه دوم دیدم که باردارم واین قضیه ویتامین ها رو هیچ دکتری بهم نگفته بود

از همه کسانی که مثل مشکل من دارن و کیفیت تخمکهاشون خوب نیست میخوام که اینکار رو بکنن

ویتامین دی ۵۰ هزار هفته ای یکی

امگا۳ روزی یکی

ویتامین ای ۴۰۰ روزی یکی

مولتی ویتامین روزی یکی

فولیک اسید شبی یکی

کلسیم    شبی یکی

اینم لیست ویتامین‌هایی که میخوردم

انشاالله به دردحتی یکنفر بخوره وبیاد اینجا وخبر خوبش رو به من وبقیه بده