2777
2789
عنوان

زنداداشم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 58 پست

ببخشیدولی خدا داداشت لعنت کنه چون تا اون نخواد نمیشه خدا زنه رو هم لعنت کنه که خونه خراب کنه خدا.همشون لعنت کنه😐عصابم خورد شداااا

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گناه دارع زنش از طلاق میترسه الان باهاش حرف زدم گفت بگین بیاد سراغم

😮چه ساده و بدبخته 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها چ گناهی کردن این وسط😢😢

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
حتما عروستون دلیل داشته

اره خب داداش کثافتم داره خیانت میکنه او زن لجن تو خونه بهش تصویری زنگ زده اینم دیده

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
نه گناه دارع زنش از طلاق میترسه الان باهاش حرف زدم گفت بگین بیاد سراغم

چقدر غمگین

نه چون از طلاق میترسه

بخاطر اینکه میدونه اگر نگه نمیره سراغش

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

هی خدا دقیقا منم الان با همسرم دعوا کردم تو رو خدا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه دوستش همش فیلم.... میفرسته منم ناراحتم همش میشینه نگاه میکنه منم امروز دعوا کردم گفتم مگه من چیزی برات کم میزارم گفتم یا به دوستت بگو نفرسته یا واتساپتو پاک کن الان رفته بیرون میخواستم حالشو بگیرم ۳۰ بار زنگ زدم جواب نداد چیکار کنم آخه کوتاه بیام؟ من مشکلی نداشتم ولی دیدم داره منو با اونا که هزارتا عمل کردن مقایسه میکنه منم بهم بر خورد

به همون میزان برادرت هم کثیفه و قابل نفرینِ امیدوارم تاوان ‌ بده 

بهش گفتم اگه میخای زنتو ول کنی و یه خراب رو بهش ترجیح بدی خدا لهت کنه بمیری

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

الهی خدا ب داداشتون عقل بده و ب خونه و زندگیش برگرده... بچه هاشو جمع نکنید.. بهش عرصه رو تنگ کنید تا جای خالی همسرشو حس کنه وگرنه بازم ب خیانتش ادامه میده... فقط و فقط واسه خودش و بچه هاش حاشیه امن ایجاد نکنید تا مجبور ب عذرخواهی بشه