خدایا خودت تمام زنهای خونه خراب کن رو لعنت کن خودت داغ بزار رو دلشون بچه ها حالم خیلی بده داداشم سه تا بچه داره یه زن مظلوم و ساده داره رفته با یه زنه دوست شده زنشم اومده بچه هاشو گذاشته خونه بابام رفته خونه باباش دارم دیونه میشم خدایا داداش نامردمو له کن
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
نه گناه دارع زنش از طلاق میترسه الان باهاش حرف زدم گفت بگین بیاد سراغم
😮چه ساده و بدبخته
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
هی خدا دقیقا منم الان با همسرم دعوا کردم تو رو خدا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه دوستش همش فیلم.... میفرسته منم ناراحتم همش میشینه نگاه میکنه منم امروز دعوا کردم گفتم مگه من چیزی برات کم میزارم گفتم یا به دوستت بگو نفرسته یا واتساپتو پاک کن الان رفته بیرون میخواستم حالشو بگیرم ۳۰ بار زنگ زدم جواب نداد چیکار کنم آخه کوتاه بیام؟ من مشکلی نداشتم ولی دیدم داره منو با اونا که هزارتا عمل کردن مقایسه میکنه منم بهم بر خورد
الهی خدا ب داداشتون عقل بده و ب خونه و زندگیش برگرده... بچه هاشو جمع نکنید.. بهش عرصه رو تنگ کنید تا جای خالی همسرشو حس کنه وگرنه بازم ب خیانتش ادامه میده... فقط و فقط واسه خودش و بچه هاش حاشیه امن ایجاد نکنید تا مجبور ب عذرخواهی بشه