2777
2789
عنوان

زنداداشم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 58 پست
این زنا نمیدونم چجوری میتونن خونه خراب کن باشن 

مد شده انگار

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت چند سالشه  ؟ بچه هاش   چند ساله  ان  ؟

داداش 40دخترش 12دختر کوچیکه10پسرش4

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

تورو خدا دعا کنید مشکلشون حل بشه داداشم سر عقل بیاد 

الان داغه. چارروز دیگه پشیمون میشه از حرفهاش

انشااللهک همینطوربشه

عزیزم مشکل زن داداشت حل شد؟ به کجا رسیدن؟

عزیزم هنوز برنگشته عروسمون ولی آشتی کردن با داداشم داداشمم میگه زنه رو ول کردم قراره داداشم بره سراغش بیاردش

خدا رو شکر

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

چکار کردین با داداشتون که درست شد ؟  داداش منم همین اتفاق داره براش میوفته.داداش من سی سالشه با دو تا بچه  

ما هم همش فحش به داداشم میدیم.جواب تلفن نمیده اصلا فقطم زور مون به پیام دادن میرسه. با زنه با همن و با ماشین همه جا میرن و به‌همه اعلام میکنن زن و شوهرن.بی عقل احمق نادون.زنه از خودش بزرگتره و از اون زن صیغه ای هاس

چکار کردین با داداشتون که درست شد ؟   داداش منم همین اتفاق داره براش میوفته.داداش من سی سالشه ...

ما همه داداشمو ترد کردیم وهر جایی ک میدیدیمش باهاش حرف میزدیم داداشم تا ته قضیه رفت تا خودش فهمید اشتباه میکنه هر چی شما اصرار بر جدایی کنید اون مصرتر میشه بی اعتناش کنید فقط ما یه شانسی آوردیم زنه متاهل بود

داداشت خودش میفهمه اون زن خرابه صبر کنید طول میکشه ولی میفهمه حوصله کنید مواظب زن و بچه اش باشین 

ما همه داداشمو ترد کردیم وهر جایی ک میدیدیمش باهاش حرف میزدیم داداشم تا ته قضیه رفت تا خودش فهمید اش ...

دیگه اون وقت چه ارزشی داره برامون اون داداش ...اون وقت آبرومون جلو همه فامیل میره  ..اگه کسی بفهمه چه مدل زنیه و چه پوششی داره و .... جلو خانواده شوهر و شوهرم سر نداریم بالا بیاریم...خدا رحم کنه ....همش دعا میکنم این چیزا خواب باشه و الکی....از اوناس که همه چیش عملیه و سر لخت عکس پروفایل میزاره و اینا ... ما و همه فامیل شدیدا مذهبی و چادری و قران خون و نماز خون

دیگه اون وقت چه ارزشی داره برامون اون داداش ...اون وقت آبرومون جلو همه فامیل میره    ..اگه ...

کاری ازتون ساخته نیس عزیزم داداشتون بچه ک نیس هیچکی الان جلو دارش نیس مخصوصا ک تو خانواده بسته بزرگ شده الان حس آزادی داره دعا کنید براش