2777
2789
عنوان

چتونه واقعا

243 بازدید | 15 پست

تاپیک داستان انتقام از جاری و چرا ترکوندین

واقعا چرا اینجوری میکنین؟

کسی پیج داستانو نداره؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال خیلی بی سروته بود

من تا جایی ک ازدواج کردن خوندم

بقیش چی میشه؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

😂😂۴ تا تاپیک باهم زدین از تاپیک جاری

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
😂😂۴ تا تاپیک باهم زدین از تاپیک جاری

داشتیم میخوندیم خب

کی خونده بگه خلاصش چی بود؟

داشتیم میخوندیم خب کی خونده بگه خلاصش چی بود؟

من هیچ نرفتم تو تاپیکش

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

پیدا کردین منم تگ کنید لطفا 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
داشتیم میخوندیم خب کی خونده بگه خلاصش چی بود؟

والا دختره با برادرشوهره هم بود 

آخرشم برگشت با شوهره

فک کن تو ی تایمی طلاق بود رفت صیغه برادرشوهره شد بعد شوهره هم دوباره ازش خاستگاری کرد

میگم ک الکی بود

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘