panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 عنوان بگم حسودیم شد خودمم باورم نمیشه!؟ 297 بازدید | 13 پست نامزدم اصلا واسم مهم نیستهمه اش پرو عاشقونه میزارهاز صب دیدم انلاینه بهم پیام نمیده منم گفتم اون پیام نمیده منم مث خودشبعد الان یهو دیدم پروشو عوض کردحسودیم شد😐 1400/02/06 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h0sein عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 3104 با یکی دیگه چت می کنه به نظرت😐👌 مداد سیاه دادن دستمون میگن دنیاتو رنگی کن...!
alikocholooooo عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 857 😂چی بگم والا..خب غرورتو بذار کنار روزی حداقل دو سه تا پیام عاشقونه براش بفرست نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
alikocholooooo عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 857 حتی اگه اون پیام نداد تو یدونه بفرست نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 با یکی دیگه چت می کنه به نظرت 😐 👌 حس میکنم اره چون قبل عقدمونم همیشه از این پروفا میزاشت
h0sein عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 3104 حس میکنم اره چون قبل عقدمونم همیشه از این پروفا میزاشت ببین به نظر من داره برا یکی دیگه پرو میزاره😐👌 مداد سیاه دادن دستمون میگن دنیاتو رنگی کن...!
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 ببین به نظر من داره برا یکی دیگه پرو میزاره 😐 👌 منم همینطور حس میکنم اما چکار از دستم بر میاد😣😣😣یلی بی اهمیته به همه چی منم ی مدته خنثی خنثی برخورد میکنم مثل خودش اوایل تعجب کرد چرا اینجوری برخورد میکنی چیشده گفتم هیجیالان دیگ بدتر شده
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 حتی اگه اون پیام نداد تو یدونه بفرست کار هر روزش شده ینی همیشه باید من پیام بدم
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 به چی حسودیت شد نمیدونم به اینکه از صب حالمو نپرسیدانلاین بودنشپروشزلزله هم اومد من زنگ زدم گفتم خوبی چیزیت نشد گفت خوبم خدا روشکر گفتم خوبه پس من خیلی ترسیدم گفت چیز مهمی نبود بعد گفت کاری نداری خدافز
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 😂چی بگم والا..خب غرورتو بذار کنار روزی حداقل دو سه تا پیام عاشقونه براش بفرست 😑😑😑
alikocholooooo عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 857 کار هر روزش شده ینی همیشه باید من پیام بدم عزیزم خب جفتتون یکم غرور دارین،،ولی اینو بدون تا وقتی عروسی نکنی نرین زیر یه سقق درموردش این غرور و خواهی داشت،،سعی کن بذاری کنار،چون بیخودی لحظه های خوب خودتونو خراب میکنی فقط شما نه ها ایشونم،،اگر تو پیشقدم شی مطمئن باشه اونم غرورشو میزاره کنار❤ نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡