2777
2789
عنوان

بگم حسودیم شد خودمم باورم نمیشه!؟

297 بازدید | 13 پست

نامزدم اصلا واسم مهم نیست

همه اش پرو عاشقونه میزاره

از صب دیدم انلاینه بهم پیام نمیده منم گفتم اون پیام نمیده منم مث خودش

بعد الان یهو دیدم پروشو عوض کرد

حسودیم شد😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂چی بگم والا..خب غرورتو بذار کنار روزی حداقل دو سه تا پیام عاشقونه براش بفرست

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡

حتی اگه اون پیام نداد تو یدونه بفرست

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
ببین به نظر من داره برا یکی دیگه پرو میزاره 😐 👌

منم همینطور حس میکنم اما چکار از دستم بر میاد😣😣😣یلی بی اهمیته به همه چی منم ی مدته خنثی خنثی برخورد میکنم مثل خودش اوایل تعجب کرد چرا اینجوری برخورد میکنی چیشده گفتم هیجی

الان دیگ بدتر شده

به چی حسودیت شد

نمیدونم به اینکه از صب حالمو نپرسید

انلاین بودنش

پروش

زلزله هم اومد من زنگ زدم گفتم خوبی چیزیت نشد گفت خوبم خدا روشکر گفتم خوبه پس من خیلی ترسیدم گفت چیز مهمی نبود بعد گفت کاری نداری خدافز

کار هر روزش شده ینی همیشه باید من پیام بدم

عزیزم خب جفتتون یکم غرور دارین،،ولی اینو بدون تا وقتی عروسی نکنی نرین زیر یه سقق درموردش این غرور و خواهی داشت،،سعی کن بذاری کنار،چون بیخودی لحظه های خوب خودتونو خراب میکنی فقط شما نه ها ایشونم،،اگر تو پیشقدم شی مطمئن باشه اونم غرورشو میزاره کنار❤