2777
2789

۱۴ روز

بعد تست میدی 

وقتی ام منفی باشه شما تا روز ۲۱ ام رعایت میکنی 

مابقی حله

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

14روز..

ببخشید اینومیپرسم برام جالبه بدونم اینایی که کرونا میگیرن ازکجامیگیرن؟یعنی ماسک نمیزدی یا مهمونی داشتین؟؟؟اخه خیلیارومیبینم ماسک نمیزنن اعتقادی ندارن به کرونا مهمونی میرن ولی نمیگیرن..حالا من وخانواده خودم وخانواده شوهرم انقدرررر حساسیم که به معنای واقعی همش قرنطینه ایم ازوقتی کرونااومده..

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
14روز.. ببخشید اینومیپرسم برام جالبه بدونم اینایی که کرونا میگیرن ازکجامیگیرن؟یعنی ماسک نمیزدی یا م ...

دقیقا من و مادرمم انقد حساسسس ن مهمونی ن مسافرت ولی خب خونواده مادرم داییا و مادربزرگم و پدربزرگم میومدن ولله نمیدونیم از کی گرفتیم حتما یکی بوده ک علائم نداشته ولی در کل با اینکه شهرمون کوچیک و وضعیعت زرد بود ما همیشه رعایت میکردیم این اخیرا ک گفتن  ب سطوح نمیچسپه الکل استفاده نمیکردیم‌ ولی دست و اینا هم‌زیاد میشستیم خلاصه نمیدونم چجوری شد ک گرفتیم هم من هم مامانم و زنداییم هر سه با هم