2777
2789
عنوان

منو عشقم

212 بازدید | 23 پست

دوستان من پنج ساله با پسری در ارتباطم و قصدمون جدیه ولی خونواده ها در جریان نیستن .از پنهون کاری و دزدکی دیدنش خستم و دیگه نمیتونم پنهانی ببینمش دلم میخواد خونواده ها در جریان باشن.میخوام امروز بهش بگم که باید خونواده هارو در جریان بزاریم ولی مشکلم اینه که پدرش ۹ ماهه فوت شده نمی دونم این خواسته من معقوله یا نه ؟نظر شما چیه؟البته نه جشن نه بزن بکوب نه خواستگاری فعلا نمیخوام فقط در این حد که اون به خونوادش بگه منم به خونوادم بگم و باهم آشنا شیم کافیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم بگو کاش میشد راحت تر ببینمت . اینجوری خیلی بیشتر دلتنگ میشم . خیلی وقتا دوست دارم پیشت باشم و نمیشه . کم کم آماده اش کن ک خودش فکر باشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

. تو که نمیخوای بهش بگی الان عروسی. میخوای بهش بگی خانوادشون رو در جریان بذاره همین 

پس بگو 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

من با عشقم ک اشنا شدیم تو ماه اول ب خونواده ها گفتیم هم اون هم من...

پسری ک تو پن سال تلاشی برا جدی کردن رابطه نداره بنظرم......

یکم فک کن ب همه چی 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

دوسدارم تکلیفم مشخص باشه چون بخاطرش خیلیا رو رد کردم از خیلی چیزا عقب موندم نه اجازه کار کردن میده وووووو.

خودش همیشه میگه میخوام با مادرت حرف بزنم ولی من اینطوری نمیخوام 

میخوام اول با خونواده خودش حرف بزنه منم با خونواده خودم 

تصمیمم اشتباه نیست؟؟؟