2777
2789

چيست

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحق چیزهای نشنیده😑

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

بای لاین  سیستمی است که برای زنانی طراحی شده است که تمایل به کاهش وزن و یا کاهش سایز خود دارند. این شامل استفاده از یک برنامه آموزشی فردی و شکل دهی ، همراه با یک برنامه تغذیه ای شخصی سازی شده است. همراه با این برنامه ها ، از یک شبیه ساز آموزشی تحت کنترل رایانه که مخصوص بای لاین ساخته شده استفاده می شود.با استفاده  از ورزش الکتریکی ، چه قبل و چه بعد از لاغری ، توده عضلانی ساخته  شده و حفظ می شود به طوری که اگر توده عضلانی افزایش یابد ، اندازه های بدن کاهش می یابد و فرد به وضوح لاغرتر به نظر می رسد. این به این دلیل است که یک پوند چربی چهار برابر یک پوند عضله  جا اشغال می کند. تمرینات الکتریکی   توده عضلانی بیماران آسیب دیده را افزایش می دهد.

خودم الان ۳ جلسه هس دارم میرم کنار رژیم که داده ۴ کیلو کم کردم

خیلی ازش تعریف میکنن از فرم دهی به اندامتون تا فعال کردن تخمدان و فلان بیثار میخاستم تجربه بقیه رو هم بدونم .🙏

سلااام دوستان 

امروز جلسه آخر بای لاین بود میخاستم بهتون اطلاعات بدم که بدانید و استفاده کنید . 

من ۱۲ جلسه رفتم 

تو این ۱۲ جلسه هم قاعدگیم مرتب شد 

هم ۹ کیلو وزن کم کردم  

هم ۲ سایز لباس کم کردم

اینا همش در صورتیه که من تحرک نداشتم اصصلا 

فقط بخاطر رژیم و اون دستگاه و میتونم بگم راضی ام تا حدودی ‌ 

کسایی ک باشگاه نمیتونن برن یا بچه دارن یا سره کار میرن این تکنولوژی به دردشون میخوره به شرط رعایت کردن کامل .

ولی اگر می تونید باشگاه برید ب نظر من باشگاه خیلی بهتره و توی روحیه ادم تاثیر خیلی خوبی میذاره