2777
2789
عنوان

کلید قانون جذب چیه ؟

379 بازدید | 13 پست

سلام

چند تا فایل صوتی تو تلگرام دیدم درباره کلید قانون جذب که خیلی قشنگ و متفاوت از بقیه ارتعاش رو توضیح می داد . اما معلوم نبود از کجا اومده ، زده بود هنرمند ناشناس . آخر توضیح گفت :  محمد حمزه درویش پور 

می شناسیدش؟ فایل های صوتی اش رو تو کدوم کانال تلگرام دیدید ؟ هر چی گشتم نبود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان عزیز ،قرار شده یک گروه بزنیم و طی ۲۸ روز دوره شکر گزاری و انجام بدیم

این دوره نتایج واقعا عالیه میده از جمله جذب مالی و روابط و...

پس اگر مایلید که طی این ۲۸ روز کنار هم‌باشیم لطفا جوین بشین

این ایدیه گروهه @thanksgod28days

women againt women:اینجا یاد میگیری

منم نمیدونم .ویس ها راجع به چی بودن؟ چیزای اولیه؟ 

درباره قانون ارتعاش صحبت میکرد. اینکه احساس لیاقت درباره چیزی که میخواهید ، داشته باشید تا اونو بدست بیارید.

دوستان عزیز ،قرار شده یک گروه بزنیم و طی ۲۸ روز دوره شکر گزاری و انجام بدیم این دوره نتایج واقعا ...

این کتاب رو یکبار خوندم واقعا عالی بود ، اما احساس میکنم دوباره باید یادآوری بشه برام ، ولی چه کنم که یکروز یادم هست و فردا فراموش

لطفا کانال رو معرفی کن 

فایل صوتی اسم نداشت ، بخاطر همین نتونستم کانال رو پیدا کنم. تو تلگرام و اینستاگرام هم زیاد دنبال اسم فرد و دوره کلید قانون جذب گشتم اما پیدا نکردم

این کتاب رو یکبار خوندم واقعا عالی بود ، اما احساس میکنم دوباره باید یادآوری بشه برام ، ولی چه کنم ک ...

پس تو گروه عضو بشید کنار هم ،جلو بریم

women againt women:اینجا یاد میگیری