2777
2789
میشه ی چند تا توصیه ک ب نظرتون خیلی بدردمون میخوره بهم بگید ممنونم.

چی بگم عزیزم شما که کنکوری هستی دیگه میدونی جز درس خوندنه زیاد ، راه دیگه ای نداری فضای مجازی رو بذار کنار تا کنکور حسابی بخون رشته های علوم پزشکی همشون خوب و آینده دارن 😍 هر رشته ای هم که قبول شدی اگه توش بهترین باشی صد در صد موفق میشی 👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با شماست، من چند ماهیه ازدواج کردم، پارسال کنکور دادم اما خب چندان راضی کننده نبود گفتم دوباره می ...

من تو یه شهر کوچیک بی امکانات بودم دوسال هم پشت کنکور موندم 

خواهرم هم ۳ سال 

هردومون هم موفق شدیم از این سرکوفت ها و کنایه ها هم شنیدیم بخصوص از دوست و آشنا 

ولی اصلا مهم نیس کار خودتو بکن و موفق باش همونا بعدا بهت احترام میذارن 

من تو یه شهر کوچیک بی امکانات بودم دوسال هم پشت کنکور موندم  خواهرم هم ۳ سال  هردوم ...

جدی؟ چ قدر خوب، خداروشکر ک درخشیدید... برا منم دعا کنید،  من دیگ حتی مامانم هم ازم بریده، از طرفی شرایطم هم فرق میکنه تا تقی ب توقی میخوره گذشته ی خانوادویم رو میارن جلو چشمم 

اما تلاشمو بیشتر میکنم... واقعن ممنونم ازتون 

جدی؟ چ قدر خوب، خداروشکر ک درخشیدید... برا منم دعا کنید،  من دیگ حتی مامانم هم ازم بریده، از طر ...

خواهش میکنم عزیزم عزمت رو جزم کن اگه تو نمونه خوندی یعنی هوششو داری خوب بخون نهایت تلاشتو بکن حتی خواستی یه سال هم بمون مثل خیلی ها 

کاری به حرف هیچکس نداشته باش آینده ی خودته تو میسازیش 

موفق باشی 

خواهش میکنم عزیزم عزمت رو جزم کن اگه تو نمونه خوندی یعنی هوششو داری خوب بخون نهایت تلاشتو بکن حتی خو ...

خیلی ممنونم... امسال اگر بمونم ک باید بند و بساطم رو جمع کنم و برم به دلایلی.. اما این دوماه رو تلاش میکنم و اگر هم نشد دوباره 

واقعا ممنونم ک وقت گذاشتید.. ایشالله همیشه عالی باشید هم این دنیا هم اون دنیا التماس دعا