2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو منی یا من توام؟؟؟؟؟چقدر میگیری ؟چه صنفی هستی ؟

من نهایت 5میمونه برام...تو لاین مواد اولیه پلیمری هستم ولی دارم تو زمینه اهن هم کم بیش فعالیتمو شروع میکنم تهران  ...جسارتا شما چی؟؟؟و کدوم شهرید؟//

من نهایت 5میمونه برام...تو لاین مواد اولیه پلیمری هستم ولی دارم تو زمینه اهن هم کم بیش فعالیتمو شروع ...

وااااااای شما عالی میگیری یعنی چند میگیری که 5 میمونه؟من تو زمینه اهنم ولی خیلی کمتر میگیرم .

وقتی تازه کار بودید چقدر درآمد داشتید؟ ببخشید میپرسم چون رشته ام تجربیه وگرنه جسارت نمیکردم

قبلا کم بود چون کم کار میکردم 

دو روز پاره وقت میرفتم مراکز بهزیستی مثلا 

اگه برگردم عقب از همون اول خودم مطب میزنم 

قبلا کم بود چون کم کار میکردم  دو روز پاره وقت میرفتم مراکز بهزیستی مثلا  اگه برگردم عقب ...

آهان، خوش به حالتون راهتون رو پیداا کردید ما هنوز اول راهیم، دوماهم مونده تا کنکور که کلن ناامید شدم.. خانوادمم ک دیگ مخالفم شدن

وااااااای شما عالی میگیری یعنی چند میگیری که 5 میمونه؟من تو زمینه اهنم ولی خیلی کمتر میگیرم .

وااای جدااا شما کجایید چقدر خوب همکاریم...اگه مایل بودی باهم دوست بشیم.  ..من کلا با پاداش حقوقم نهایت 5 میشه دریافتیم خیلیییی کمه  

آهان، خوش به حالتون راهتون رو پیداا کردید ما هنوز اول راهیم، دوماهم مونده تا کنکور که کلن ناامید شدم ...

تا جایی که میتونی باید تلاش کنی باور کن داری سرنوشتت رو الان رقم می‌زنی 

تا جایی که میتونی باید تلاش کنی باور کن داری سرنوشتت رو الان رقم می‌زنی 

حق با شماست، من چند ماهیه ازدواج کردم، پارسال کنکور دادم اما خب چندان راضی کننده نبود گفتم دوباره میخونم اما از عکس العمل خانوادم بعدش آگاه نبودم ک چقدر تحقیرم کردن، درس نخون نبودم، تو نمونه درس خوندم اما اونا منو تحقیر کردن و کلی بهم فشار آوردن جوری ک گاهی با خودم میگفتم ای کاش چیزی میرفتم ک حتی دوسش نداشتم اما حداقل میرفتم الان هم ک دوماه مونده استرس دارم ک مگه میشه تو این دوماه قبول شد