2777
2789

دستت تو جیب خودته

هرکاری بکنی .هرچی بخوای میخری نیاز نیست منت بکشی.تو زندگی خیلی خوبه کم نمیاری زیاد ‌میتونی زندگی بهتری داشته باشی

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

روح و روانت ارومه

مستقل و قوي 

هيچوقت هيچجا احساس درموندگي نداري

ارتباط عموميت قوي ميشه

اعتماد بنفست بالا ميره

به تنهايي ميتوي هر شهر و كشوري ميخواي بري بدون ذره اي ترس

و اينكه تكيه گاه محكمتري ميشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری درآمد دارید؟ منم 18سالمه 

تتو میکنم.هم آهنگسازی و نوازنده هستم بیشتر برای گروه های تاتر کار میکنم.

توی اینستاگرام هم تولید محتوا میکنم با تبلیغاتش درآمد دارم

با دیوانگی عَجینم...

مستقل بودن کلا حس خوبی داره اینکه دستت جلو کسی دراز نیست عالیه

تو اجتماع بودن روابط با ادمای مختلف سرگرمیه وادمو از حالت یکنواختی درمیاره

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
 تتو میکنم.هم آهنگسازی و نوازنده هستم بیشتر برای گروه های تاتر کار میکنم. توی اینستاگرام هم تو ...

آها، خوبه که فعالید و درآمد دارید... منم با ارز دیجیتال گاهی یه درآمدی دارم منتها امسال کنکور دارم و از طرفی یه مدت به خاطر اتفاقاتی، باعث شد همش احساس کنم ک نمتونم 

من ۱۸سالمه تازه امسال میرم دانشگاه ولی درآمد دارم مزایاشم برای من اینه که میخوام مستقل شم از خانواد ...

عزیزم کارت چیه؟ دختر منم هدف شما رو داره خیلی نگرانم

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

حس استقلال،اعتماد ب نفس،اینکه خووودت از پس رفع نیازات برمیای،جایگاه اجتماعیت بالاتره،تجربه های عالی ک تو محیط کار پیدا میکنی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

آها، خوبه که فعالید و درآمد دارید... منم با ارز دیجیتال گاهی یه درآمدی دارم منتها امسال کنکور دارم و ...

منم کنکور دارم برای تتو و آهنگ سازی اصلا وقت ندارم دیگه برای پیج هم ادمین گرفتم

اما میتونی تازه اول راهه نباید نا امید بشی این کنکور پدر همه رو دراورده واقن تموم شه اوضاع بهتر میشه دوباره پر قدرت تر شروع کن برای هرچیزی که دلت میخواد

با دیوانگی عَجینم...