2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

711 بازدید | 57 پست

ازدواج فامیلی کی داشته ؟؟؟؟ 

نظرتون درموردش چیه؟؟؟ 

دلم میگه بگو بله عقلم میگه نه چه کنم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

من ک نمیپسندم

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب نیست من نمیپسندم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

من دوسش دارم ولی آخه چرا باید پسرخالم باشه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بستگی داره به خودتون اگه خانواده کم رویی هستین نه اگ میتونی حق و حقوقت قشنگ بگیری چیزی برات کم نزارن خوبع... 

من با پسر عمم ازدواج کردم تا روزی کم رو بودم حسابی میکردن تو پاچمون دیگه اخر دم عروسی شلافه شدم خیلی بهتر شد.. هنه چی میگفتن رسم نداریم و روشون میشد میگفتن نمیخواد اینو بخری اونو نخر گرونه فلانه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
کی هس حالا دوره نزدیکه،؟

پسرخالم

من خیلی دوست دارم ازدواج فامیلی رو به نظرم خیلی خوبه از همه نظر شناخت داری نسبت بهشون

اره، از این رحاظ منم موافقم، از نظر شناخت احساس مسکنم تسلط بیشتری رو شخصیت طرف دارم، 

ولی خب، بعضیا میگن چون دخالت ها زیاده نمیپسندیم، 

نمیدونم، البته اینم بگم، من اصن چون همه پسرای فامیلو میشناسم و باهم بزرگ شدیم، اینم هست که اصلا از هیچکدومشون خوشم نمیاد چون میشناسمشون😂😂